Hellyttävä kuva herkistää sinutkin: Poliisi pelasti vauvan ruokakaupan vessasta

Kuva poliisista pitelemässä reilun vuoden ikäistä tyttövauvaa koskettaa monia, sillä taustalla on liikuttava tarina.

Philip Bass -niminen poliisi on yksi niistä viranomaisista, jotka pelastivat tyttövauvan länsivirginialaisesta Kroger-ruokakaupasta. Hänet ikuistettiin ihmisten sydämiä lämmittävään kuvaan, jossa hän huolehtii kovia kokeneesta pikkuisesta, jonka itkua kaupan työntekijät olivat kuulleet lukitusta vessasta. Vessa oli ollut lukittuna jo ainakin 20 minuutin ajan.

Muissa asioissa kaupalla jo valmiiksi olleet viranomaiset löysivät työntekijöiden vinkkaamina 14 kuukautta vanhan tytön vessasta 39-vuotiaan Donnyell Harrisonin seurasta.

– Nainen päästi meidät vessaan, ja sitten näimme hänet, ja tämän pienen vauvan. Hän istui rattaissa tuttipullossaan Dr. Pepperiä, itsekin perheellinen Bass kertoi WHS-TV:lle.

– Nainen sanoi: "No, ei minulla ollut mitään muuta antaa hänelle!" Ja minä sanoin: "No, olethan Krogerissa!"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eräs poliisesta kertoi WHS-TV:lle, että vessassa oli joitain ilmiselviä merkkejä huumeidenkäytöstä, mukaan lukien paljon pillereitä näkyvillä.

Harrison, joka ei ole vauvan äiti, pidätettiin ja hänet asetettiin syytteeseen aikomuksesta välittää huumeita. Poliisi lisäsi, että vauvan äiti oli parhaillaan paikallisessa vankilassa, ja että äiti oli jättänyt lapsensa toisen henkilön hoitoon. Tämä henkilö oli puolestaan antanut vauvan Harrisonille.

Ennen kuin lastensuojeluviranomaiset ehtivät paikalle, Bass piti muiden poliisien kanssa huolta pikkutytöstä yli neljän tunnin ajan. Useat heistä ostivat pikkuiselle kunnollista vauvanruokaa ja vaippoja. Lisäksi lapselle ostettiin useita leluja.

– Joskus olemme taistelijoita, joskus suojelijoita, joskus lapsenvahteja, huomautti eräs poliisi.

Harrisonia vastaan harkitaan luonnollisesti myös syytteitä vastuuttomasta lastenhoidosta.

Lähde: ABC News

Tällaista on ystävyys – lapset kertovat videolla:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja