Helena Ahti-Hallberg täytti vuosia – tältä elämä hänestä tuntuu 56-vuotiaana

Helena Ahti-Hallberg kertoo, kuinka joutui auto-onnettomuuteen pelkkä takki yllään sekä sukellusreissusta, joka jouduttiin keskeyttämään lentokoneen pudottua mereen 0:48
Helena Ahti-Hallberg kertoi Kuutamolla-ohjelmassa, miten joutui auto-onnettomuuteen pelkkä takki yllään.

TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg jakoi sosiaalisessa mediassa ajatuksiaan vanhenemisesta. 

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg  täytti 56 vuotta 31. tammikuuta. Hän kiitti onnitteluista 1. helmikuuta Instagramissa jakaen kuvan viimeisimmältä lomaltaan Dubain aavikolta. 

Hän kirjoitti julkaisussaan ikääntymisen olevan kummallinen asia, kun siihen havahtuu vasta lähinnä jälkipolvien osalta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oma, uusi numero 56 tuntuu pikkujutulta verrattuna siihen, että esikoinen täytti 30 ja lapsenlapsi 10. Tuntuu siltä, että vuodet vierivät kaiken aikaa kiihtyvää vauhtia. Mieli ei vanhene, muutokset näkyvät lähinnä kehossa. Palautuminen vaatii enemmän aikaa, ja on vaikeaa ymmärtää, että elämän tahtia pitäisi ehkä vähän hidastaa, Ahti-Hallberg pohti. 

– Vielä kuitenkin täyttä vauhtia eteenpäin, mieli edelleen täynnä ideoita ja unelmia, uteliaisuutta ja innostusta. Uskon elämän tuovan eteen mielenkiintoisia käänteitä ja paljon uutta, odottamatontakin. Kiitollisena menneestä, innoissani tulevaisuudesta, Ahti-Hallberg kirjoitti. 

Ahti-Hallbergilla on aviomiehensä Eric Hallbergin kanssa kaksi poikaa: Anton, 30, ja Salatut elämät -sarjastakin tunnettu Emil, 28. Emil näytteli Salkkareissa Onni ”Tale” Taalasmaata. 

Lue myös:

    Uusimmat