Hekin pysyivät ystävinä eron jälkeen

Avioeron ei tarvitse päätyä välien rikkoutumiseen. Näiden tunnettujen parien ystävyys on kestänyt eron laukaisemat tunnekuohut.

Leena ja Hjallis Harkimo

Leena Harkimo ja Harry "Hjallis" Harkimo esiintyvät parhaillaan rinta rinnan Diili-ohjelmassa. Ex-avioparin työskentely sujuu luontevasti, vailla kitkaa.

– Leenan kanssa olen ollut kymmenen vuotta naimisissakin. Tunnemme toisemme hyvin ja osaan lukea häntä, Harkimo kommentoi aiemmin MTV3:lle

Avioeron aikaan tunnelma oli viileämpi. Tärkeimmäksi asiaksi nousi tuolloin kahden yhteisen pojan hyvinvointi. Yhteishuoltajuus oli molemmille selkeä ratkaisu.

Jorma Uotinen ja Helena Lindgren

Näyttävä pari Jorma Uotinen ja Helena Lindgren erosi vuonna 1999 lähes 20 yhteisen vuoden jälkeen. Kaksikon keskinäinen suhde on kasvanut vähitellen syväksi ystävyydeksi. Helenan pojantyttären syntymä on lähentänyt ex-parin välejä entisestään.

Tapani Kansa ja Nina af Enehjelm

Laulajasuosikki Tapani Kansa ja ex-elämänkumppani Nina af Enehjelm lähtivät kaksi vuotta sitten eri teille pitkän yhteiselon päätteeksi. Ystävyys ei kuitenkaan kaatunut eroon.

Laulajasuosikki jopa tarjoutui viime kesänä talonmiehen hommiin kartanoon, jonka af Enehjelm osti kotiseudultaan Pohjanmaalta.

Anu ja Arttu Harkki

Kun tv-kasvot Anu ja Arttu Harkki päätyivät vuonna 2008 avioeroon, Arttu kertoi julkisuudessa parin eroavan hyvinä ystävinä.

Kaksikko todisti väitteet viime vuonna televisiossa nähdyssä Ratula-ohjelmassa, jossa he esiintyivät yhdessä sulassa sovussa.

− Totta kai siinä on omat haasteensa ja työ on varmasti erilaista, kuin jos työskentelisi jonkun aivan toisen ihmisen kanssa, Anu kertoi vuosi sitten MTV3:n Viihdeuutisille.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja