Näin Putouksen sketsihahmokilpailun ensimmäisenä jättänyt kommentoi hahmonsa kohtaloa

Jyri Ojansivu kertoo olevansa sketsihahmonsa Heimo Herkän putoamisesta harmissaan, mutta myös tavallaan helpottunut. 

Putouksen kolmannessa suorassa lähetyksessä nähtiin sketsihahmokilpailun ensimmäinen pudotus, ja hahmoista ensimmäisenä kotimatkalle joutui näyttelijä Jyri Ojansivun sketsihahmo Heimo Herkkä. 

Ojansivu kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen, että hahmon putoaminen sai hänessä aikaan monenlaisia tunteita. 

– En ihan vielä ymmärrä asiaa tai tiedä. Pettynyt ja ehkä tietyllä tapaa myös helpottunut olo, nyt pääsee sitten tukemaan näitä muita ja sitten tsemppaamaan heitä. Kaikille meistä, paitsi yhdelle tämä on edessä, niin ei tässä hätiä ole. Oli kiva matka, ja nyt se oli tämän mittainen nyt tänä vuonna, Ojansivu kertoi. 

Ojansivu arvelee, että sketsihahmon putoaminen vaikuttaa tuleviin lähetyksiin niin, ettei hänen tarvitse enää stressata omaa hahmoaan ja sen edesottamusten käsikirjoittamista. 

– Nämä ovat olleet tosi kiireisiä jaksoja, on ollut paljon vaihtoja, niin nyt on sitten yksi vaihto vähemmän. 

Kolmannessa suorassa lähetyksessä sattui ja tapahtui, ja Ojansivun asusteiden nähtiin lentelevän pitkin lähetystä,. 

– Näköjään oli energiaa ja vapautunut olo sen verran iso, ei vaan pystynyt. Sekin on näyttelijän työtä ja taidetta, että pystyy pitämään ne rekvisiittansa ja maskinsa ja pukunsa päässä, mutta tänään en ollut siinä iskussa, että ne olisivat pysyneet. Ja kyllähän se vähän naurattaa. 

Katso pudotus yllä olevalta videolta. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat