Heikki Hurstin kyyneleet, kaimojen keski-iät ja raakoja henkirikoksia – tässä ovat MTV Uutisten vuoden luetuimmat uutisjutut

8:12
Heikki Hursti puhkesi kyyneliin suorassa lähetyksessä

Tämän vuoden aikana MTV uutisten lukijat ottivat omakseen erityisesti vähävaraisten auttajan Heikki Hurstin tarinan. Lisäksi testattiin kaimojen keski-ikää ja luettiin koko maata järkyttäneistä henkirikoksista.

Tässä vuoden viisi luetuinta uutisjuttua:

1. Heikki Hursti puhkesi kyyneliin kesken suoran lähetyksen

Suomen tunnetuin ruoka-avun jakaja Heikki Hursti herkistyi kyyneliin tammikuussa MTV:n Huomenta Suomen suorassa lähetyksessä. Hursti oli tuolloin syvästi huolissaan ja ihmeissään siitä, että heidänkin leipäjonojensa asiakasmäärät ovat kymmenkertaistuneet kymmenessä vuodessa.

Hurstin avunpyyntö sai monia massoja liikkeelle: muun muassa Metallica lahjoitti 25 000 euroa.

2. Minkä ikäisiä kaimasi ovat?

Etunimillä on tapana nousta ja laskea aalloissa. MTV Uutiset hankki tiedot suomalaisten nimien haltijoiden keski-iästä. Nimet koostettiin palveluun, josta voi hakea nimiä, joiden keski-ikä kiinnostaa.

3. Ekaluokkalainen poika tapettiin kesken joulunvieton

Jouluaaton päätteeksi ekaluokkalainen poika surmattiin julmasti Helsingin Arabianrannassa. Teosta epäiltynä vangittiin perjantaina pojan eno.

Perhe oli paennut enoa rappukäytävään, mutta eno oli saanut vedettyä pojan takaisin huoneeseen ja tappanut tämän lukittujen ovien takana.

4. Satu menetti kaikki lapsensa, kun mustasukkainen mies teki perhesurman

Satu halusi kertoa MTV Uutisille tarinansa, jos siitä olisi apua yhdellekään samantapaisessa tilanteessa olevalle. Hän oli eronnut mustasukkaisesta miehestään, eikä olisi halunnut päästää lapsiaan ex-miehensä luokse.

Sosiaaliviranomaisten mukaan miehen oli kuitenkin vielä saatava yrittää olla isä yhden kerran. Sinä iltana isä sytytti kotitalon palamaan, ja tappoi samalla Sadun kaikki kolme lasta.

5. Pekka Pouta ennusti kaaosta: Siperian jääviima vyöryi Suomeen

Helmikuussa meteorologi Pekka Pouta ennusti kaaosta, kun Siperian jääviima oli vyörymässä kohti Suomea.

Suomessa oli ollut jo pidempään paukkupakkasia, mutta viima ja sen seuralaisena ehkä tulossa ollut lumipyry olivat sellaisia, että kokenut meteorologikin meni sanattomaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja