Heidi Sohlberg palaa tv-ruutuun syöpätaistelun jälkeen – "Energiaa on kuin pienessä kylässä"

Syövän selättänyt Heidi Sohlberg:"Pääkoppa on nyt aika kovilla" 8:25

Rintasyövästä toipuva Heidi Sohlberg nähdään televisiossa Huomenta Suomen Duunikunto-osuuden juontajana.

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlbergilta, 35, leikattiin elokuussa 2016 rintasyöpä. Sytostaattihoidot päättyivät joulukuussa.

– Tuntuu, että huono viime vuosi on taaksejäänyttä elämää. Alkuvuodesta ajattelin, että kyllähän minä olen työkunnossa jo heti tammikuussa, mutta en ollut, Sohlberg kertoo MTV:lle.

– Hoidot tosiaan päättyivät joulukuussa ja alkuvuodesta iski niin sanottu turnausväsymys. Mutta se on helpottanut. On tosi kivaa palata niin sanotusti normaaliin elämään.

Sohlbergin viimeisestä sytostaattihoitokerrasta on kulunut nyt noin neljä kuukautta.

– Eihän siitä ole kauaa tosiaan. Tiedän, että monet syöpäsairaat saattavat olla sairaslomalla vuoden siitä, kun saa diagnoosin. Minä sain diagnoosin 30. kesäkuuta. Olen varmaan poikkeustapaus muutenkin. Energiaa on kuin pienessä kylässä. Ja kun olotila ei ole enää sairas miltään osin, niin tuntuisi hölmöltä olla tekemättä mitään, Sohlberg sanoo.

– Ja kun on yksityisyrittäjä, kyllähän jokainen yrittäjä tietää sen, että kun olo on vähänkään sellainen, niin töitä on tehtävä. Raha ei tule itsestään.

Heidi Sohlberg:"Sairastelut on sairasteltu, tästä tulee niin huikea vuosi!" 1:14

Tällä hetkellä Heidi Sohlbergin terveydentila on hyvä.

– Jos nyt ei peiliin katso, niin syöpä ei muuten muistuta mitenkään missään olotiloissa. Pystyn urheilemaan täysin normaalisti. Olen aloittanut treenaamaan crossfitiä, mutta tykkään ottaa haasteita vastaan. Nyt pitää tehdä, kun on näin hyvä fiilis. Kevään tuoma auringon ja valon määrä on aivan ihanaa, hän toteaa.

Sohlberg nähdään huhtikuusta alkaen MTV:n Huomenta Suomen Duunikunto-osuuden juontajana.

– Pistetään suomalaiset parempaan duunikuntoon. Keskitytään työhyvinvointiin ja kaikkeen, mitä siihen liittyy. Ohjelmassa seurataan parin kuukauden ajan viittä henkilöä, joilla on omat haasteensa arjessa. Samalla katsojat voivat saada vinkkejä omaan, parempaan työhyvinvointiin, Sohlberg kertoo.

– Uskon, että ohjelmassa tulee jokaiselle suomalaiselle työelämässä olevalle ja myös työnantajille hyviä vinkkejä työhyvinvoinnin parantamiseen.

Heidi Sohlberg vieraili Huomenta Suomessa tammikuun lopussa. Katso video haastattelusta artikkelin alussa!

Katso ylempää myös Sohlbergin haastattelu Kultainen Venla -gaalassa tammikuun alusta.

Lue myös:

    Uusimmat