Heidi Sohlberg syöpähoidoistaan: Kivut pakottivat sängyn pohjalle

Rintasyöpää sairastava Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg aloitti viime viikolla syöpähoidot. 

Enbuske, Veitola & Salminen talk show'ssa vieraileva Heidi Sohlberg kertoi MTV.fille ennen suoraa lähetystä voinnistaan syöpähoitojen alettua. 

Sohlberg kertoi rintasyövästään heinäkuun alussa Facebookissa, ja hänet leikattiin vain muutaman viikon päästä Töölön sairaalassa. 

– Viime viikolla hoitojen alettua minulla oli joitakin huonovointisia päiviä, ja silloin annoin itselleni luvan maata kotona. Minulla oli lähinnä nivel- ja lihaskipua. Kivut pakottivat sängyn pohjalle, Sohlberg kertoo. 

Hän ei ole halunnut turvautua vahvoihin särkylääkkeisiin, vaikka miedommat särkylääkkeet eivät ole tuoneet toivottua apua. 

– Olen ajatellut, että kestän kyllä kaiken tämän, sillä hoidot ovat taas yksi askel kohti parantumista. Tiedän, että hoidot auttavat. 

Sohlbergillä on edessään kuusi hoitojaksoa kolmen viikon välein, mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan. 

– Jos pysyn aikataulussa eikä esimerkiksi flunssa pääse yllättämään, on hoitojen tarkoitus loppua joulukuun alussa. Uusivuosi alkaakin ihan uusissa merkeissä, Sohlberg hymyilee. 

Heidillä on sairastelusta huolimatta paljon töitä ja harrastuksia elämässä. Sohlberg tulee muun muassa juontamaan Syöpäsäätiön Roosa Nauha -gaalan. Heidin juontoparina nähdään Peter Nyman ja gaala nähdään Maikkarilla 4.10.

Humoristinen kuittaus Roope Salmiselle lähetyksessä

Elämäiloinen Sohlberg heitti heti haastattelun alkuun hauskan kuitin häntä haastattelevalle Roope Salmiselle.  

– Pakko tähän alkuun heittää heti, että ihanaa, että sinä haastattelet minua, koska sinä osaat käsitellä nätisti Miss Suomea, Sohlberg heittää ja sai Sara Siepin kanssa seurustelevan Salmisen nauramaan. 

Haastattelussa Salminen kysyi Sohlbergiltä, millainen hänen ennusteensa on. 

– Olen siitä onnellinen, että kasvain on löydetty todella hyvissä ajoin, joten ennusteeni on todella hyvä. Olen vähän niin kuin Suomen Angelina Jolie, jolla oli sama syöpä kuin minulla, Sohlberg naurahtaa. 

Sohlbergin vierailun lähetyksessä voit katsoa jutun videolta!

Lähetyksen voit kokonaisuudessaan katsoa MTV Katsomon kautta!

ENBUSKE, VEITOLA & SALMINEN MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21.00.


Lue myös:

    Uusimmat