Sara Sieppi avoimena uutuusohjelmassa: "On ollut kaikki sydänviat, burn outit ja univaikeudet"

Sara Sieppi avautuu vaikeuksistaan:"On ollut kaikki sydänviat, burn outit ja univaikeudet" 1:08
Kisaajat jakavat tunnelmiaan iltanuotiolla – katso videolta kommentit!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  -ohjelmassa mukana oleva ex-missi Sara Sieppi kertoo vaikeuksistaan.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -seikkailurealityssä julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat viidakkoon kilpailemaan haastetehtävissä.

Ensimmäisessä jaksossa julkkikset ovat päässeet tutustumaan toisiinsa ja asettuvat aloilleen viidakkoon. Jakson lopussa nähtävällä iltanuotiolla julkkikset avaavat elämänsä asioista toisilleen kameroiden läsnäollessa.

Ex-missinä ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Sara Sieppi kertoo tehneensä töitä niin paljon, että hänellä on ollut vaikeuksia oman terveytensä kanssa.  

– En muista, että milloin olisin ollut esimerkiksi viikon tekemättä mitään töitä tai kolmea päivää. Minulla on ollut työt vahvasti läsnä ihan koko ajan. On ollut kaikki sydänviat, burn outit ja univaikeudet ja huomasin, etten nauti enää siitä työstä, vaan se on sellaista pakkopullaa, Sieppi kuvailee.

–Ihmiset ovat ihan hukassa ja tekevät pakonomaisesti ja suorittavat ja ovat tosi pahalla päällä ihmisille. Sitten ei kuitenkaan osaa vetäytyä omista hommista ollenkaan. Suorittaa ja tekee vain koko ajan, Sieppi kertoo tilanteestaan.

Sieppi on tehnyt viime vuodet töitä sosiaalisen median vaikuttajana. 

Katso julkkisten keskustelu ylhäällä olevalta videolta!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa pe 21.1. mtv-palvelussa ja  MTV3-kanavalla ja klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat