Heidi Sohlberg paljastaa: Muutti yhteen kihlattunsa kanssa – "Mitä sitä odottamaan"

Heidi Sohlberg paljastaa muuttaneensa yhteen puolisonsa kanssa 4:10
Heidi Sohlberg paljastaa: Muutti yhteen kihlattunsa kanssa.

Heidi Sohlbergin uusi suhde on edennyt salamavauhtia, mutta naisen mukaan sen oikean löytyessä on turha odotella.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg on muuttanut yhteen kihlattunsa kanssa. Sohlberg paljasti asian MTV Uutisten toimittajalle Olen Julkkis... Päästäkää minut Pois! -ohjelman pressitilaisuudessa.

Syyskuussa kihlautunut pari on siis ottanut jälleen uuden askeleen suhteessaan. 

Ohjelman kuvaukset tulivat Sohlbergin mukaan kuitenkin hyvään saumaan, sillä parisuhteen alussa vietetään luonnollisesti paljon aikaa yhdessä ja hengähdystauko teki varmasti kaikille hyvää.

Sohlberg on aikaisemmin kertonut miehen tulleen elämäänsä suoraan sanottuna puskista ja tunteiden syttyneen nopeasti. Kosintakin oli yllätys, mutta iloinen sellainen.

Sohlberg kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hänen uusi rakkaansa ole julkisuudessa, joten hänkään ei paljasta miehen henkilöllisyyttä. 

"Kun kokee, että on tavannut oikean ihmisen..."

Kysyttäessä Sohlbergin ja tämän kihlatun joulusuunnitelmista, ex-missi kertoo, että suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Koska Sohlbergin tyttäret ovat joulun isänsä kanssa, viettää nainen ainakin lastensa kanssa joulua jo hieman etukäteen.

Yhteenmuuttosuunnitelmista kysyttäessä, Sohlbergin kasvoille leviää onnellinen hymy ja nainen paljastaa tämän jo tapahtuneen.

– Sitä moni ihmettelee, että miten voi näin nopealla tahdilla edetä. Kun kokee, että on tavannut oikean ihmisen, niin mitä sitä odottamaan. Tilanteet ja asiat etenevät nopealla vauhdilla, Sohlberg toteaa onnellisen oloisena.

Hääsuunnitelmista Sohlberg ei vielä hiisku, mutta naisen mukaan kihlaus on kuitenkin lupaus naimisiin menosta.

Katso pääkuvan videolta Sohlbergin mietteitä Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman kuvauksista, parisuhteestaan sekä tämän hetkisistä työkuvioista.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat