Heidi Klum paljasti olleensa neljännellä kuulla raskaana alusvaatenäytöksen lavalla: "Jos katsot tarkasti...."

Heidi Klum antautui intohimoiseen suuteluun nuoren kitaristipoikaystävänsä kanssa 0:13
Heidi Klum antautui intohimoiseen suuteluun nuoren kitaristipoikaystävänsä kanssa

Huippumalli Heidi Klum paljasti olleensa raskaana Victoria's Secret -muotinäytöksen lavalla. 

Juontajan ja entisen supermalli Heidi Klumin esikoistytär Leni täytti juuri 17 vuotta. Klum onnitteli tytärtään Instagram-tilillään. Hän julkaisi itsestään videon kävelemässä Victoria's Secret -muotinäytöksen lavalla vuonna 2003. 

– En kävele tässä yksin catwalkia. Jos katsot tarkasti, voit nähdä että olen neljännellä kuulla raskaana.  Rakastin sinua enen kuin synnyt, ja jatkan rakastamista pitkään sen jälkeen, kun suljen silmäni lopullisesti.

Saksalainen Klumin ura mallina alkoi 19-vuotiaana hänen ystävänsä houkuteltua nuoren kaunottaren mallikilpailuun. Maailmanlaajuinen huomio Klumiin kiinnittyi myöhemmin hänen päästyä kuuluisan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kanteen.

Vuonna 1997 Klumista tuli ensimmäinen saksalaismalli, joka pääsi Victoria’s Secret -merkin malliksi. Sittemmin maailman tunnetuimpien supermallien listoille noussut Klum on työskennellyt lukuisille huippumerkeille.

Klum jakoi aikaisemmin tänä vuonna Instagram-seuraajilleen videon, jossa harjoittelee elämänsä ensimmäiseen Victoria’s Secret alusvaatenäytökseen.

Klumilla on yhteensä neljä lasta entisten puolisoidensa Sealin sekä Flavio Briatoren kanssa. Tällä hetkellä Klum on naimisissa Tokio Hotel -yhtyeen kitaristi Tom Kaulitzinkanssa. Klum on tunnettu muun muassa Muodin huipulle -ohjelman juontajana.

Lue myös:

    Uusimmat