Heidi Klum paljastaa tyyli-idolinsa

Gwen Stefani on tähtien suuri tyyli-idoli. Laulajan värikäs ja rohkea look on malli Heidi Klumin ja laulaja Rita Oran makuun.

Huippumalli Heidi Klumin tyyli-idoli on laulaja Gwen Stefani. Kaunotar ihailee kuuluisaa laulajaa hänen rohkean tyylinsä takia: Stefani on tunnettu kirkkaanpunaisista huulistaan ja japanilaishenkisestä tyylistään.

– Rakastan Gwen Stefanin tyyliä. Hän on rohkea, peloton ja näyttää aina viimeistellyltä, Klum kertoo.

Klum ei ole ainut tähti, joka rakastaa Stefanin värikästä tyyliä. Myös laulaja Rita Ora on tunnustautunut Stefani-faniksi.

– Rakastan Gwen Stefania. Hän on niin cool ja hänen tyylinsä on uskomaton. Olen selvästi ottanut oppia hänen punaisista huulistaan ja blondeista hiuksistaan. Hän on yksi idoleistani, Ora on sanonut.

Klum ei horju koroissa

Mallina ja juontajana upean uran tehnyt Klum on myös varsinainen kenkäfriikki.

– En pysty elämään ilman Louboutinejani, mitä korkeammat, sen paremmat ne ovat, tähti kertoo.

Kun malli esiintyi Jordache-farkkujen mainoskasvona vuonna 2012, yrityksen tiedottaja Liz Berlinger hämmästeli, kuinka taidokkaasti kaunotar korkeilla koroilla sipsutteli.

– Hän tanssi kello kymmenestä aamulla viiteen saakka iltapäivällä korkeissa koroissa. Minulla olisi pelkästään vaikeaa kävellä alas katua niillä korkokengillä, joita hän käytti, Berlinger kertoi.

Kun Klum ei käytä korkokenkiä, hän sipsuttelee mieluiten oman mallistonsa tennareilla.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja