Mainos

Hei hei harakanvarpaille ja sibeliusrypyille! Näin seerumi vaikuttaa

Ikääntyvän ihon pelastus on ilmettä napakoittava ja paikallisiin ongelmiin, kuten silmiä ympäröiviin "harakanvarpaisiin" ja otsasta löytyviin "sibeliusryppyihin" tehoava täsmätuote, seerumi. Miten anti-age-seerumi vaikuttaa ihoon, ja mihin sen teho perustuu?

– Seerumi tuntui heti levitettynä napakoittavan ihoa ilman kiristävää tunnetta. Kuukauden käytön jälkeen ihon sameus tuntui vähentyneen ja iho tuntui sileämmältä, kertoo yksi 197 naisesta, jotka valittiin testaamaan uutta aikuisen naisen ihonhoitoon tarkoitettua Vichy Liftactiv Derm Source -seerumia.

Vichy Liftactiv Derm Source -seerumi oli testattavana suomalaisilla 35–49-vuotiailla naisilla ennen sen päätymistä apteekkien hyllyille. Huippusuosion saavuttaneen testiryhmän jäsenet tutustuivat tuotteeseen, sen käyttöön ja vaikutuksiin kuukauden ajan. Testiryhmä koostui eri ihotyypin omaavista naisista suomalaisille tyypillisimmästä sekaihosta rasvaiseen ihoon. Osalle Vichy-tuotteet olivat jo tuttuja, kun osa taas arvioi tuotetta täysin uuden käyttäjän silmin.

Ikääntyvän ihon seerumin tehoaineet

Seerumi vaikuttaa Vichyn nimeämään ihon Derm Source -kerrokseen. Sen vaikuttavana ainesosana on ensimmäistä kertaa seerumien maailmassa kasviperäinen luonnosta saatava sokeri, ramnoosi, jonka pitoisuus tuotteessa on kymmenen prosenttia. Lisäksi tuotteen tehokkuutta parantavat anti-age-tuotteista tuttu hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa ja kohottaa sitä. Muiden Vichy-tuotteiden tavoin myös seerumissa on rauhoittavaa, vahvistavaa ja uudistavaa Vichyn mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä.

Tuote on parabeeniton ja hypoallerginen, joten se sopii myös haasteelliselle herkälle iholle.

Seerumi puree ihon värin sameuteen ja epätasaisuuteen

Kliinisen 42 naisella Ranskassa Vichyn omissa laboratorioissa suoritetun mittauksen mukaan iho silottuu tuotteen käytön jälkeen 10 minuutissa. Kuukauden käytön jälkeen silmienympärysiho näyttää 27 prosenttia sileämmältä, otsarypyt ovat silottuneet 17-prosenttisesti, katsetta kehystävät "harakanvarpaat" ovat kaikonneet 21-prosenttisesti ja suun ympäriltä löytyvät juonteet 16-prosenttisesti.

Kahden sadan testaajan suomalaisessa testiryhmässä mukana olleista naisista 96 prosenttia kertoi ihossaan olleen ikääntymisen merkkejä ennen tuotteen testaamiseen tarkoitettua koejaksoa. Tällaisia merkkejä olivat muun muassa rypyt ja juonteet, ihon sävyn epätasaisuus, sameus iholla, kuivuus ja yliherkkyys.

Testausjakson jälkeen testiryhmän jäsenet olivat sitä mieltä, että tuote kirkasti ja heleytti heidän ihoaan, kosteutti, silotti ryppyjä ja juonteita ja vaikutti tehokkaalta. Vichy Liftactiv Derm Source -seerumia kehuttiin koostumukseltaan miellyttäväksi.

79 prosenttia vastaajista oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tuotteeseen ja se täytti yli 89 prosentin odotukset. 39 prosenttia vastaajista koki sen tehoavan hyvin tai erittäin hyvin ryppyihin. 81 prosenttia ostaisi tuotetta kokeiltuaan sen itselleen apteekista ja 86 prosenttia suosittelisi sitä ystävälleen.

Vichy Liftactiv Derm Source -seerumista sanottua:

– Hyvä tuote. Sopii myös herkkäihoiselle ja silotti ehkä jopa pieniä juonteita ja ryppyjä. Ainakin iho vaikuttaa heleämmältä, kirkkaammalta ja kosteammalta, kirjoitti eräs testiryhmän jäsen, joka mainitsi kommenttinsa lopussa myös suosittelevan tuotetta mielellään.

– Yllätyin positiivisesti tuotteesta. Esim. "sibeliusrypyt" otsassa hävisivät melkein kokonaan, ja iho sai ihan uuden hehkun!

– Loistava tuote. Ensivaikutelma ylellinen. Meikki pysyi hyvin koko päivän, en tarvinnut muuta kosteuttajaa. Tuoksu ja koostumus erittäin miellyttävän. Testin loputtua aion hankkia tuotetta lisää!

– Yllätyin tuotteen tehokkuudesta! Vaikka en ole käyttänyt sitä pidempään kuin 4–5 viikkoa, näen jo selvästi eron. Ihoni on kirkkaampi ja tasaisempi ja monet syvät juonteet ovat pienentyneet. Aivan mahtava tuote. Käytän varmasti jatkossakin!

– Erinomainen tuote. Imeytyy ihoon nopeasti ja vaikutus tuntuu välittömästi. Jättää ihon todella miellyttävän tuntuiseksi. Pienet juonteet silenivät nopeasti käytön aloittamisen jälkeen, isommatkin rypyt loivenivat. Tasoitti kaikin puolin ihoa, huokosetkin tuntuivat pienenevän.


Kuvat: Shutterstock, Vichy

Artikkelin tarjoaa:Vichy

Lue myös:

    Uusimmat