He ovat villeimmät rokkitähdet 20 vuoden ajalta!

Onko rokki ja sen mukana villi rokkielämä painunut unholaan? Kaikkea muuta! Lue, ketkä ovat viime vuosikymmenien hurjamaineisimmat rokkarit.

Jesus Christ Allin (GG Allin)

Edesmenneen punklaulaja GG Allininin esiintymiset olivat omaa luokkaansa. Keikoillaan Allin muun muassa viilteli itseään, virtsasi ja ulosti lavalla ja heitti sekä herjaa että toisinaan ruumiin eritteitä katsomoon päin. Laulutaidoiltaan Allin muistutti lähinnä vinkuvaa sikaa.

Snoop Dogg

Mitä tulee lainrikkomuksiin, Calvin Broadus alias Snoop Dogg on lähes lyömätön. Rap-artisti on sekä välittänyt että käyttänyt lukemattoman määrän huumeita, ollut syytettynä seksuaalisesta häirinnästä, saanut porttikiellon lähes kaikille British Airwaysin lennoille ja jäänyt kiinni lentokentällä ase hallussaan. Mies on myös ohjannut pornoelokuvia.

Mike Patton

Faith No More -yhtyeestä tuttu Mike Patton on toteuttanut koko joukon villejä temppuja. Hän on muun muassa virtsannut yleisön päälle ja käskenyt fanejaan sylkemään suuhunsa. Myyttisimmän tarinan mukaan Patton ulosti hiustenkuivaajaan.

Courtney Love

Kurt Cobainin leski on ollut aina villi tapaus, mutta hänen riehakkaimmat hetkensä ovat koittaneet viime vuosikymmenen aikana.

Kohokohtiin lukeutuvat poikaystävä Jim Barberin kodin hajottaminen, reseptilääkkeen yliannostus, epäonnistuneet kauneusleikkaukset ja lähes jokaisen musiikkialan ihmisen haukkuminen. Sharon Osbournen mukaan Love on syypää siihen, että perheen poika Jack jäi huumekoukkuun.

Amy Winehouse

Viini nimessä, viini luonteessa. Winehouse lauloi "ei ei ei" katkaisuhoidolle, mutta lopulta kesällä 2007 laulajan oli pakko hakea apua huumeiden yliannostuksen myötä. Pian tämän jälkeen hän käytti aviomiestään ihmis-nyrkkeilysäkkinä. Villi elämä päättyi surullisesti heinäkuussa 2011. Syyksi kerrottiin alkoholimyrkytys.

Tommy Lee

Tommy Lee tuli tunnetuksi huumeiden täyttämästä urastaan Mötley Crue -yhtyeessä. Rokkari muistetaan kuitenkin ennen kaikkea tietystä videonauhasta, jossa esiintyi myös silloinen vaimo Pamela Anderson. Kiitos Leen etumuksen, tallenteesta tuli maailman laajimmalle levinnyt seksinauhoitus.

Marilyn Manson

Oli kyseessä imago tai ei, Marilyn Manson todella tietää, miten nousta otsikoihin. Mieltymys vereen ja satanismiin, kiistanalaiset kommentit kouluampujista ja epäkunnioittava asenne viranomaisia kohtaan ovat nostaneet miehen legendaksi.

John Frusciante

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen kitaristi Hillel Slovak menehtyi vuonna 1988 huumeiden yliannostukseen. Hänen saappaisiinsa astui, ikävä kyllä kirjaimellisesti, mies nimeltä John Frusciante. Frusciante jäi edeltäjänsä tavoin vuosien saatossa koukkuun heroiiniin.

Studio55.fi/Jenni Kokkonen

Lähde: www.gigwise.com

Lue myös:

    Uusimmat