Mainos

"He ovat kuumia rakastajia, hyvin seksuaalisesti latautuneita" – nämä horoskooppimerkit pettivät todennäköisimmin vuonna 2016

Varatuille ihmisille tarkoitettu deittisivusto tutki jäsentensä profiileja ja veti niistä johtopäätöksiä horoskooppimerkkien suhteen. Tuloksia ei kannata ottaa liian vakavasti!

Onko kumppanisi horoskooppimerkiltään Vesimies? Huonoja uutisia: tähtimerkeistä Vesimies petti todennäköisemmin useamman kerran vuonna 2016.

Naimisissa oleville ja varatuille ihmisille tarkoitettu Victoria Milan -deittisivusto tutki jäsentensä profiileja ja veti niistä johtopäätöksiä horoskooppimerkkien suhteen. Sivusto selvitti, mitkä tähtimerkit ovat todennäköisimmin pettäneet kumppaneitaan vuonna 2016.

Nämä merkit pettivät eniten

 1. Vesimies 10,3%
 2. Kalat 10,3%
 3. Oinas 9,9%

Amerikkalaisen Cosmopolitan-lehden mukaan Vesimies ei kuitenkaan vilkaisekaan muita. Pettäminen etenee korkeintaan lievästi vihjaavien flirttiviestien tasolle. 

Lehden mukaan myöskään Kalat-merkki ei petä, ellei sitten halua paeta surkeaa suhdettaan. Jos Kalat löytää uuden kumppanin, kun on vielä suhteessa, hän soimaa siitä itseään luultavasti loppuelämänsä ajan.

Kaikkein uskollisin on Jousimies

Skorpionia ja Leijonaa pidetään yleensä seksuaalisesti aktiivisimpina tähtimerkkeinä, mutta deittisivuston mukaan he eivät ole todennäköisiä pettäjiä. Skorpionia pidetään intohimoisena ja kyltymättömänä merkkinä, joka ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi. 

Leijona rakastaa rakkautta ja haluaa ylläpitää suhteen ensihetkien huumaa niin kauan kuin mahdollista. Luonneanalyysin mukaan Leijonasta voi tulla hankala kumppani, jos häntä ei tauotta palvota. Hän saattaa kääntyä etsimään kaipaamansa ihailua muualta.

Kaikkein uskollisin tähtimerkeistä on Jousimies, joita tämän deittisivuston käyttäjistä Suomessa on vain 5,7 prosenttia. Luonnekuvauksen mukaan Jousimies on niin hurmaava, että vaikka suhde tämän kanssa ei ehkä kestäkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta!

Uskollisuudessa Jousimiestä seuraavat Skorpioni ja Vaaka. 

– Olemme tutkineet tuhansia suomalaisten miesten ja naisten profiileja ja tulleet siihen tulokseen, että Vesimies petti todennäköisimmin vuonna 2016. He ovat kuumia rakastajia, hyvin seksuaalisesti latautuneita, eivätkä voi mitään sille, mitä on jo kirjoitettu tähtiin, Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal kommentoi.

Tarina ei kerro, mikä herra Vedalin horoskooppimerkki on.

1:37

Lähde: Victoria Milan -deittisivusto

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.