Mainos

He menehtyivät Nizzan iskussa – joukossa kaksi nelivuotiasta ja kuusi henkeä yhdestä perheestä

Paikallislehti Nice Matin on julkaissut listan Nizzassa kansallispäivän iskussa menehtyneistä.

Joukossa on muun muassa kaksi nelivuotiasta, kaksi 12-vuotiasta ja kuusi henkilöä paikalla olleesta seitsenhenkisestä perheestä.

Isä selvisi, 4-vuotias Kylian (Killian) ja äiti eivät

Sairaalasta saatujen tietojen mukaan, yksi Nizzan iskussa menehtyneistä oli 4-vuotias Kylian. Daily Mailin tietojen mukaan myös Kylianin äiti sai surmansa.

Kuusi henkeä yhdestä perheestä


Ranskalaiskylä Gattieresista kotoisin oleva mies menetti iskussa kuusi paikalla ollutta perheenjäsentään: vanhempansa, appivanhemmat, 40-vuotiaan vaimonsa sekä 28-vuotiaan poikansa. Poika Michaël Pellegrini kuoli hyökkäyksessä yhdessä äitinsä ja isovanhempiensa kanssa.

4-vuotias Yannis

Grenoblessa syntynyt Yannis oli asunut perheensä kanssa Nizzasa kolme vuotta. Iskussa menehtynyt Yannis oli tullut paikalle seuraamaan ilotulitusta vanhempiensa kanssa.

Kaksi 12-vuotiasta uhria

Iskussa menehtyi myös rivieralaislehden toimittajan 12-vuotias tytär Amy.

–Tiimimme on shokissa. Sanat, joissa meidän pitäisi olla asiantuntijoita, ovat yhtäkkiä merkityksettömiä, lehti kirjoitti Facebookissa.

Toinen iskussa menehtynyt 12-vuotias oli ranskalaisen jalkapallotuomarin poika Mehdi.

Isä ja poika Teksasista Yhdysvalloista

Hyökkäyksessä menehtyivät myös Yhdysvalloista kotoisin olevat isä ja poika, 51-vuotias Sean Copeland sekä 11-vuotias Brodie Copeland.

Äiti Kim Ressman Copeland julkaisi myöhemmin kaksikosta Facebookissa liikuttavan muistokuvan.

27-vuotias kuoli suojellessaan vaimoaan

Pariisista kotoisin oleva 27-vuotias Timothy Fournier kuoli suojellessaan seitsemännellä kuulla raskaana olevaa vaimoaan. Fournier oli työntänyt vaimonsa syrjään juuri ennenkuin kuorma-auton törmäystä, miehen serkku kertoi uutistoimisto AFP:lle.

Ystävä näki Victorian jäävän auton alle

Venäläinen Victoria Savchenko oli paikalla ystävänsä kanssa, joka todisti kauhistuneena tämän menehtymistä hyökkäyksessä.

Seitsemän lapsen äiti menehtyi ensimmäisten joukossa

Yksi tunnistetuista uhreista on 60-vuotias seitsemän lapsen äiti Fatima Charrihi. Charrihin Hamza-pojan mukaan hänen äitinsä oli yksi ensimmäisistä auton alle jääneistä.

Tieto äidin menehtymisestä vasta päivien jälkeen

Rachel Erbs oli viettämässä torstaina iltaa Nizzassa miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Perhe sai vahvistuksen naisen kuolemasta vasta lauantaina illalla.


Paikallinen urheiluvalmentaja

Iskussa kuoli myös 60-vuotias Robert Marchand, joka johti ja valmensi paikallista urheiluseuraa.

Nice Matin –lehden listauksen mukaan iskussa on menehtynyt lisäksi muun muassa kaksi Marokon kansalaista, kolme tunisialaista, kolme algerialaista, kolme saksalaista, yksi Sveitsin kansalainen, yksi armenialainen ja yksi henkilö Ukrainasta.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.