Mainos

Äidin pahin painajainen toteutui: Olivia, 15, kuoli Manchesterin iskussa – nuorin uhreista 8-vuotias

Terrori-iskussa Manchester Arenan läheisyydessä sai surmansa 22 ihmistä ja ainakin 59 haavoittui. Haavoittuneiden joukossa on 12 alle 16-vuotiasta.

Viranomaiset eivät ole vielä nimenneet kaikkia uhreja. Tämä kuolonuhreista tiedetään:

Nuorin uhri 8-vuotias tyttö Lancanshiresta

Nimetyistä uhreista nuorin oli 8-vuotias Saffie Rose Roussos Leylandista Lancashiresta. Hän osallistui Manchester-areenalla pidettyyn konserttiin äitinsä ja isosiskonsa kanssa, jotka haavoittuivat iskussa ja ovat perheen ystävien mukaan sairaalassa.

Tytön koulun mukaan hän oli luonteeltaan hiljainen, kohtelias ja luova. Koulun johtajaopettajan Chris Uptonin mukaan lämmintä ja kilttiä Roussosia kaipaa koko koulu.

2:47

15-vuotias tyttö juhli ystävänsä syntymäpäiviä

Myös 15-vuotiaan Olivia Campbellin kerrotaan kuolleen Manchesterin iskussa. Hänen äitinsä kertoi asiasta keskiviikkoyönä Facebookissa. Campbellin äiti oli jakanut kuvia tyttärestään sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun perhe ei terrori-iskun jälkeen onnistunut saamaan tähän yhteyttä.  

18-vuotias terveydenhoidon opiskelija

18-vuotiaan Georgina Callanderin kuoleman on vahvistanut hänen koulunsa. Callander opiskeli terveydenhoitoalaa. Hänen edellinen koulunsa kuvaili häntä ahkeraksi ja hyvin pidetyksi oppilaaksi niin opettajien kuin muiden oppilaidenkin joukossa.

3:12

26-vuotias mies Lancanshiresta

Iskussa kuoli myös 26-vuotias John Atkinson Burysta Lancanshiresta. Hänen kuolemansa on vahvistettu hänen lähipiiristään.

Muistosivuksi muutetulla Facebook-sivulla Atkinsonia muistellaan "todellisena herrasmiehenä", jolla oli paljon rakkaita läheisiä.

23:31

32-vuotias nainen oli konsertissa perheensä kanssa

32-vuotiaan Kelly Brewsterin kuoleman on vahvistanut hänen perheensä medialle. Brewster oli iskun kohteeksi joutuneessa konsertissa siskonsa ja siskontyttönsä kanssa. Perheen mukaan Brewster osui räjähdyksen eteen suoremmin kuin hänen siskonsa ja siskontyttönsä, mikä suojasi näitä räjähdyksen koko voimalta.

3:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.