Mainos

Lapsia, pariskuntia, vanhempia – kaikki Manchesterin iskun kuolonuhrit nimetty, tämä heistä tiedetään

Terrori-iskussa Manchester Arenan läheisyydessä sai surmansa 22 ihmistä. Joukossa oli niin lapsia, näiden vanhempia kuin muitakin uhreja.

Nämä seikat uhreista tiedetään:

Nuorin uhri 8-vuotias tyttö Lancashiresta

Nimetyistä uhreista nuorin oli 8-vuotias Saffie Rose Roussos Leylandista Lancashiresta. Hän osallistui Manchester Arenalla pidettyyn konserttiin äitinsä ja isosiskonsa kanssa, jotka haavoittuivat iskussa ja ovat perheen ystävien mukaan sairaalassa.

2:37

Kadonneeksi ilmoitettu 15-vuotias löytyi kuolleena

15-vuotiaan Olivia Campbellin äiti vahvisti keskiviikkona yöllä sosiaalisessa mediassa, että Campbell on kuollut. Häntä etsittiin muun muassa Facebook-kampanjan voimin sen jälkeen, kun perhe ei onnistunut saamaan konsertissa olleeseen tyttäreensä yhteyttä terrori-iskun jälkeen.

18-vuotias terveydenhoidon opiskelija

18-vuotiaan Georgina Callanderin kuoleman on vahvistanut hänen koulunsa. Callander opiskeli terveydenhoitoalaa.

26-vuotias mies Lancashiresta

Iskussa kuoli myös 26-vuotias John Atkinson Burysta Lancashiresta. Hänen kuolemansa on vahvistettu hänen lähipiiristään.

Muistosivuksi muutetulla Facebook-sivulla Atkinsonia muistellaan "todellisena herrasmiehenä", jolla oli paljon rakkaita läheisiä.

32-vuotias nainen oli konsertissa perheensä kanssa

32-vuotiaan Kelly Brewsterin kuoleman on vahvistanut hänen perheensä medialle. Brewster oli iskun kohteeksi joutuneessa konsertissa siskonsa ja siskontyttönsä kanssa. Perheen mukaan Brewster osui räjähdyksen eteen suoremmin kuin siskonsa ja siskontyttönsä, mikä suojasi näitä räjähdyksen koko voimalta.

1:53

Tyttäriään odottaneet ystävykset

Alison Howe, 45 ja Lisa Lees, 47, olivat kotoisin Oldhamista lähellä Manchesteriä. Ystävykset odottivat tyttäriään konsertista, kun pommi räjähti. Heidän 15-vuotiaat tyttärensä eivät ole uhrien joukossa.

Puolalainen pariskunta

Tyttäriään odotti myös Britanniassa asuva puolalainen pariskunta, joka joutui iskun uhreiksi. Puolalaismedian mukaan he olivat nimeltään Angelika ja Marcin Klis.

4:30

Vapaalla ollut naispoliisi

Manchesterin poliisipäällikkö Ian Hopkins vahvisti, että uhrien joukossa oli vapaalla ollut naispoliisi Elaine McIver, 43. Hänen miehensä sai vakavia vammoja ja pariskunnan kaksi lasta lievempiä.

PR-manageri ja vastaanottovirkailija

Uhrien joukossa olivat myös PR-manageri Martyn Hett Stockportista sekä vastaanottovirkailija Jane Tweddle Blackpoolista.

Nuori pariskunta

Surmansa saivat myös 17-vuotias Chloe Rutherford ja hänen 19-vuotias poikaystävänsä Liam Curry. Asiasta kertoivat pariskunnan perheet tiedotteessa, jonka poliisi julkaisi Twitter-tilillään.

2:47

Kolmen lapsen äiti

Kolmen lapsen äiti Michelle Kiss oli niin ikään kuolonuhrien joukossa. Hänen kuolemansa on vahvistanut tiedotteessa hänen perheensä.

Mediassa levinneessä kuvassa, jossa poliisi lohduttaa nuorta tyttöä iskun jälkeen, on Telegraphin mukaan Kissin tytär.

14-vuotias tyttö

Iskupaikalla surmansa sai myös 14-vuotias Nell Jones, jonka kuoleman on vahvistanut hänen koulunsa. Koulusta kuvaillaan Jonesin olleen erittäin älykäs ja suosittu oppilas.

14-vuotias Leedsistä

Leedsistä Pohjois-Englannista kotoisin ollut 14-vuotias Sorrell Leczkowski. Hänen koulunsa kuvailee hänen olleen koulun ilahduttava jäsen.

Leczkowskin äiti ja isoäiti ovat haavoittuneiden joukossa.

19-vuotias ja isäpuoli

Surmansa saivat myös 19-vuotias Courtney Boyle ja hänen äitinsä kumppani Philip Tron, 32. Perhe on vahvistanut asian tiedotteessa.

Äiti Otleysta

Perhe ja ystävät vahvistivat torstaina Wendy Fawellin, 50, kuolleen iskussa.

Musiikkia rakastanut 14-vuotias Skotlannista

Skotlannista kotoisin olleen Eilidh MacLeodin vanhemmat vahvistivat tyttärensä kuolleen iskussa. Perhe kuvaili Eilidhiä eloisaksi, musiikkia rakastavaksi ihmiseksi. Eilidh ilmoitettiin kadonneeksi iskun jälkeen. Hänen 15-vuotias ystävänsä sai vakavia vammoja räjähdyksessä.

15-vuotias Halewoodista

Megan Hurley, 15, sai myös surmansa iskussa. Asian vahvisti Hurleyn täti. Hurleyn veli joutui sairaalaan haavoituttuaan iskussa. Mediatietojen mukaan veli on sairaalassa vakavassa tilassa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.