Mainos

Italialainen Fabrizia, 31, kuoli Berliinin iskussa – myös kaksi muuta uhria tunnistettu

Tiedot Berliinin maanantaisen iskun kuolonuhrien henkilöllisyyksistä paljastuvat pikku hiljaa. Rekankuljettajan lisäksi myös toinen menehtynyt henkilö on virallisesti tunnistettu, kertoo BBC.

60-vuotias israelilainen Dalia Elyakim on menehtynyt iskussa. Hänen miehensä Rami Elyakin on vakavasti loukkaantunut. Pariskunta on kotoisin Tel Avivista.

Italian tuore pääministeri puolestaan on vahvistanut 31-vuotiaan italialaisen Fabrizia Di Lorenzon kuolleen iskussa. 

– Italia muistaa Fabrizia De Lorenzoa, esimerkillistä kansalaista, jonka terroristit tappoivat. Maamme yhdistyy liikuttuneena hänen vanhempiensa tuskaan, tviitissä sanotaan.

Omaisten huoli heräsi, kun  Di Lorenzo ei tullut töihin tiistaiaamuna.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

La Repubblica -lehden mukaan hänen perheenjäsenensä ovat Berliinissä antamassa DNA-näytteitä uhrin tunnistamiseksi. Di Lorenzo on työskennellyt useita vuosia saksalaisessa kuljetusyhtiössä, ja oli aiemmin Erasmus-opiskelijana. 

Il Giornale -lehden mukaan Di Lorenzo oli soittanut äidilleen ennen iskua, ja kertonut olevansa menossa joulumarkkinoille ostamaan perheelleen joululahjoja. Lehden mukaan hänen kännykkänsä löytyi torilta iskun jälkeen.

Di Lorenzon isä Gaetano sanoi uutistoimisto Ansalle, ettei hän elättele enää toiveita.

– Poikani Berliinistä kertoo, ettei enää ole epäilystäkään. Odotamme vahvistusta, mutta minulle ei ole enää odotuksia, isä kertoi ennen tyttären kuolemasta saatua vahvistusta.

Myös iskuun käytetyn rekan kuljettajan, puolalaisen Lukasz Urbanin, ruumis on tunnistettu.

37-vuotias Lukasz Urban löytyi kuolleena rekasta iskun jälkeen. Puolan pääministerin mukaan hän oli iskun ensimmäinen uhri.

12 ihmistä kuoli iskussa Berliinin joulumarkkinoille. 48 ihmistä loukkaantui.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.