He hurmaavat juontajina!

Tuija Piepponen tietää, mikä tekee esiintyjästä hyvän. Ammattilainen listaa tunnettuja juontajia, joiden työskentely on vakuuttanut hänet erityisesti.

Marco Bjurström

Marco on todellinen juontajien juontaja. Hän on luonteva ja uskottava, aina läsnä siinä mitä tekee ja sanoo vahvempaakin kritiikkiä asioista. Eläväinen ja turhaa tärkeilyä välttävä juontaja.

Peter Nyman

Peter on mielestäni syötävän ihana. Hän on pystynyt säilyttämään vuosien saatossa innostuneen, viattoman naapurinpojan raikkauden. Hänen silmänsä vilkkuvat kuin tähdet, varsinkin kun hän niin sanotusti putoaa tilanteesta.

Lola Odusoga

Olen työskennellyt jonkin verran Lolan kanssa ja nähnyt häntä sekä livenä että kuvassa. Lola on myöskin esiintymisessään läsnä ja säteilevä. Lolasta välittyy useinkin huumori ja älykkyys. Hän uskaltaa laittaa itsensä peliin kaikkine "ärrineen".

Jaakko Selin

Jaakolla on läsnäoleva olemus. Hän tuntuu aidosti innostuneelta ja kiinnostuneelta aiheistaan. Vaikuttaa siltä, että hän haluaa välittää katsojilleen tietoa ja kokemuksia, eikä ainoastaan muodista vaan erilaisista elämän muodoista. Selkeä puheääni ja napakka esittäminen ovat plussaa.

Risto Nordell

Riston musiikkiohjelmia kuuntelee mielellään, koska hänen persoonallinen otteensa ja näkökulmansa aiheisiin on kiehtova ja ennen kaikkea hän on alansa asiantuntija. Puheilmaisultaan Risto on erinomaisen tarkka olematta yhtään tönkkö. Hän luo ohjelmaan intohimoa ja jännitystä.

Alexander Stubb

Politiikan puolelta ei voi olla mainitsematta Stubbia, joka on vetänyt suomalaisen politiikassa esiintymisen tälle vuosituhannelle. Stubb on luonteva olematta tyylitön, nopeasti reagoiva ja vaikuttaa siltä, että hän oikeasti miettii mitä sanoo. Stubb sanoo sanottavansa selkeästi, helposti tajuttavassa muodossa, välttäen kaikenlaista tönkköyttä tai asemansa korostusta.

Liisa Jaakonsaari

Olin kutsuttuna eräässä seminaarissa alustajana ja istuin Jaakonsaaren vieressä. Täytyy ihailla hänen esittämisensä ja asiantuntemuksensa napakkuutta. Hän ei piiloudu minkään roolin tai naamion taakse vaan on oma itsensä, mikä on vaikeinta esiintymisessä. Lisäksi hänestä huokuu hiljaista lämpöä. Uskallanpa väittää, että tarpeen tullen kyseisestä madamesta irtoaa myös melkoista ukkosta ja jyrinää.

Kuvat: Lehtikuva ja Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja