Danielle meni laserkarvanpoistoon – sai karut ihovammat: "Rehellisesti, en toivoisi tätä kellekään"

0:22
Entä tiedätkö, mitä on fytofotodermatiitti?

Danielle kertoo saaneensa laserkarvanpoistolaitteesta satoja juomuja jalkoihinsa.

Eksoottinen tanssija on nostanut kanteen karvanpoiston aiheuttamien iho-ongelmien vuoksi. Tanssijana työskentelevä Danielle Nadeau kävi laserkarvanpoistossa Kanadan Vancouverissa ja väittää nyt, että sai toimenpiteestä näkyvät vammat.

– Rehellisesti, en toivoisi tätä kellekään. Nämä viisi kuukautta ovat olleet kauheita, Danielle kommentoi CTV:lle.

"Se oli vain jatkuvaa kipua koko ajan"

Danielle oli kyllästynyt ajelemaan karvojaan ja päätti poistattaa ne laserilla. Kaikki sujui hyvin, kunnes Danielle meni kahdeksannelle käynnilleen kesällä 2019.

– Se tuntuu aina siltä, kuin kuminauhaa napsauteltaisiin (ihoa vasten), niin ihmiset kuvaavat sitä. Odotin samaa. Tuolla kerralla se oli vain jatkuvaa kipua koko ajan, ja yhdessä vaiheessa purin nyrkkiäni, Danielle sano.

Danielle kertoo valittaneensa asiasta hoitajalle, joka "ei tuntunut huolestuneelta". Kun Danielle lähti hoidosta, hän kertoo jalkojensa olleen turvonneet ja kuumottavat.

– Sanoin kumppanilleni, että tuntuu kuin seisoisin kiehuvassa öljyssä. En ollut koskaan kokenut vastaavaa.

Satoja juomuja iholla

Seuraavien päivien aikana Danielle kertoo huomanneensa satoja juomuja, joita ilmestyi hänen jalkoihinsa ja bikinirajaansa.

– Aluksi oli vain punaisia kolikon kokoisia pilkkuja ympäri jalkojani, ja ne olivat turvonneita ja arkoja ja se sattui.

Daniellen mukaan jalkoihin muodostui lopulta pigmenttiläiskiä, jotka ovat vaaleampia kuin hänen ihonsa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Tekevät hallaa työlle

Naisen mukaan läikkiä on vaikeaa peittää meikillä, ja ne vaikuttavat hänen ammattiinsa tanssijana.

– Joka kerta, kun menen tanssimaan tai esittelen itseni töissä, saan saman kommentin: mitä jaloillesi tapahtui? Danielle kuvailee.

Hän kertoo jälkien vaikuttavan palkkatasoonsa ja kokee ihmisten karsastavan jalkojen pilkkuja. Danielle kertoo keskustelleensa ihotautilääkärin kanssa. Tämän mukaan vaaleat merkit ihossa katoavat ajan myötä. Daniellen mukaan viiden kuukauden odotus on kuitenkin horjuttanut hänen uskoaan tähän.

Danielle hakeekin nyt korvauksia oikeusteitse.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näin hoitola vastaa

Kauneushoitola kommentoi CTV:lle, että kaikista hoidoista voi toisinaan aiheutua epäsuotuisia reaktioita, jotka johtuvat monista syistä, esimerkiksi allergioista, lääkkeistä tai tietyistä voiteista.

– Ymmärrämme, että nämä epäsuotuisat reaktiot ovat vaikeita ja haluamme tarjota kaiken mahdollisen tuen. Kokemuksemme mukaan suurin osa huonoista reaktioista hälvenee ajan myötä, hoitola kommentoi.

– Tutkimme, mitä tässä nimenomaisessa tapauksessa tapahtui, vastaamme asiaan oikeuskäsittelyn kautta ja olemme sitoutuneita ratkaisemaan asian.

Lähteet: CTVnews.caCBC.ca

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja