”Hävettää tunnustaa, mutta...” Näistä biiseistä sinäkin nautit salaa

Useimmilla on jokin synkkä musiikillinen salaisuus. Lukijamme tulivat kaapista häpeäbiisiensä kanssa.

I'm a Barbie girl! In a Barbie world!

Hyvä. Pysykin siellä. Kukaan ei saa tietää, että pidän sinusta, Aquan Barbie Girl.

Useimmilla on jokin synkkä musiikillinen salaisuus. Omille kavereille ei kehtaa tunnustaa, ettei aina olekaan se porukan kovin hevidiggari – joskus sitä haluaa popittaa vähän Abbaa...

Kysyimme lukijoiltamme, millaisia biisejä he eivät kehtaa tunnustaa fanittavansa. Tässä vastaukset! 

Mitä biisiä tai bändiä häpeilet kuunnella?

Tykkään eniten punkista, oikein raakaa, rehellistä, vanhaa punkkia, kotimaista ja ulkomaista. (Virolainen yhtye) J.M.K.E. soi autossa ja kotona, ja lujaa ei voi mitään, vaikka tämän kait kuuluisi olla nuorisomusiikkia!
Leena

Hävettää myöntää tykkääväni ooppera musiikista. Esim. Pavarottia ja Boccellia tulee toisinaan kuunneltua. Komea mies, ääni vaan saa ihon kananlihalle… Nytkin punastuttaa!
Milja

En nyt oikeastaan hävetä, mutta lapsen kanssa tulee kuunneltua paljon lastenlauluja ja monet niistä jäävät päähän soimaan ja usein saatan alkaa huomaamattani laulamaan/hyräilemään niitä julkisella paikalla. Se on kyllä vähän noloa!
Jenni

Kaikkiruokaisena saatan hyräillä jopa Sepi Kumpulaisen Armotonta menoa, ja se jos on kaameeta!
Päivi

Ei virallisesti "häpeä", mutta kaikki ystäväni ovat aina pitäneet minua "poppiprinsessana". Mutta välillä itsekseni kuuntelen klassista musiikkia yksikseni ja fiilistelen.
Heidi

Kuuntelen lähes kaikkea rokista poppiin ja balladeista räppiin. Mutta klassista joutuu kuuntelemaan vähän "salaa"! Nuorena harrastin soittamista, ja välillä tulee kuunneltua ja verestettyä nuoruusmuistoja...
– Merja

Tykkään suunnattomasti kuunnella yksinäni ikivanhaa Discon levyä! Mutta kun ne vaan ovat hyviä biisejä, ja jotenkin kolahtavat itselleni.
Minna

Hevinaisena en halua kertoa kellekään että rrrrakastan Helmut Lottia. Varsinkin Eloise-biisiä laulan sydämeni kyllyydestä yksin kotona.
Katja

En nyt välttämättä häpeä että kuuntelen Frank Sinatraa, sitä vaan joutuu selittelemään, kun muuten musiikkimakuni on raskas rock- ja metallimusiikki.
Hanna-Mari

Mattia ja Teppoa on kiva hoilata salaa kotona, kun on ihan itsensä seurassa.
Pirjo

Fiilistelen Spice Girlsiä kotosalla. Tulee murrosikä mieleen.
Anne

Kuuntelen varmaankin viikoittain Tapio Rautavaaran Korttipakka-kappaletta, enkä kehtaa sitä tunnustaa kyllä kovinkaan usein... Siitä kappaleesta tulee vain niin rento mieli.
Annukka

Vanhoja Spice Girlsin biisejä on ihan hauska kuunnella välillä vaikka onhan se ihan noloa, mutta siinä samalla myös hauska muistella vanhoja hyviä Spice Birls-aikoja. Wannabe!
Kati

Antti Tuisku. En mää sille mittää voi, että Peto on irti!
– Heli

Abban kuuntelu ei kai ole kovin trendikästä piireissäni.
– Pauliina

Emäntäkin nauroi, kun kerroin että kuuntelen yksinäni autossa välillä oopperaa! Hän ei voinut uskoa korviaan, että minä vannoutunut konemusiikin ystävä kuuntelen myös oopperaa, haha haha!
Visa

Matti Nykäsen CD Ehkä otin ehkä en. Häpeän, häpeän. Miten voikaan olla suomalainen mies niin julkisuudenkipiä, että on Seiskan palstalla jonkun asian tähen. Ja meitsi myöntää, että kuuntelee Matti Nykästä!
Paula

Yleensä kuuntelen suomenkielistä musiikkia, jotain pop/rock tyylistä. Tykkään kuunnella kuitenkin vanhempaakin ja yks lempikappaleista on Taiskan Moi moi vain vuodelta 1976, niin hyvä ja parasta vuosikertaa, helppo rallatella mukana!
Anu

Joskus kuuntelen Freemania ja Frediä, muut nuoremmat työkaverit eivät ole kuulleetkaan moisista... Ajetaan me tandemilla!
Kirsti

Tykkään kuunnella vanhoja Boney M:n kappaleita esim. Daddy Cool, Sunny. Ei tuota varmaan oikein viitsisi kaikille kuuluttaa.
Elise

Euroviisu-musiikki on lähellä sydäntä. Mikäs sen parempaa, kuin kappaleet, joihin parhaimmassa/pahimmassa tapauksessa on sekoitettu jokaista genreä. Ihan kaikki ei jaa tätä innostusta mun kanssa.
Emmi

Tässä ne nolot biisit nyt ovat – kuuntele lista!

Listasimme lukijoiden ja toimituksen nolot kappaleet. Mikä on sinun salainen suosikkisi?


Lue myös:

    Uusimmat