Haukkui MM-kisat katastrofiksi – "turnauksen seksikkäin fani" saa nyt kuulla asuvalinnoistaan Qatarissa

Entinen Miss Kroatia Ivana Knöll on aiheuttanut kohua kommenteillaan ja asuvalinnoillaan jalkapallon MM-kisoissa Qatarissa. 

MAINOS

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

30-vuotias Knöll, joka saavutti suosiota verkossa kannatettuaan Kroatiaa MM-kisoissa jo neljä vuotta sitten, avautui Qatarin MM-järjestelyistä aiemmin tällä viikolla. 

– Tämä on katastrofi. Olen pahoillani niiden ihmisten puolesta, jotka eivät voi mennä jalkapallon MM-kisoihin historian huonoimman (MM-)organisaation takia, Knöll avautui sosiaalisessa mediassa The Sunin mukaan

– Seurueeni ei saanut Hayya-korttejaan edes 20 päivässä, vaikka heillä kaikilla on liput finaaliin, ex-missi kiehui viitaten dokumenttiin, jonka kaikki MM-kisaotteluihin osallistuvat tarvitsevat Qatarissa.  

– On selvää, miksi niin monet ihmiset eivät edes halua osallistua tähän sirkukseen. 

Juttu jatkuu videon alla. 

3:23
C Moren asiantuntijalta kuultiin tiukka kanta Cristiano Ronaldon pelaamiseen MM-kisoissa.

Knöll on kuitenkin ottanut kaiken irti "katastrofikisoista". Hän on julkaissut kuvia MM-maisemista viime päivinä, ja sosiaalisen median mukaan hän on ollut stadionilla muun muassa Kroatian MM-avauksessa Marokkoa vastaan sekä perjantain Englanti–Yhdysvallat-ottelussa. 

Daily Mail on julistanut Knöllin "MM-turnauksen seksikkäimmäksi faniksi". Hänen asuvalintansa ovat kohauttaneet islamilaisessa Qatarissa, jossa paljastavat vaatteet katsotaan konservatiivisen käyttäytymisnormin vastaisiksi.  

Knöllin sosiaalisen median päivitykset MM-kisoista ovatkin keränneet paljon myös pahastuneita reaktioita. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja