Huppupäistä miestä etsittiin epäiltynä raiskauksesta Nokialla – poliisin mukaan kuulusteluissa olleen miehen "osallisuus tapahtumiin varmistunut"

Nokian poliisi on edistynyt varhain lauantaina tapahtuneen epäillyn raiskauksen tutkinnassa.

Poliisi kertoi eilen, että nainen oli ollut kävelemässä aamuneljän aikaan Pinsiöntiellä, kun hän huomasi miehen seuraavan häntä. Nainen oli jatkanut kävellen Rounionkadulle, jonka varrella mies poliisin mukaan oli tarttunut naiseen ja pakottanut tämän syrjemmälle, missä epäilty raiskaus tapahtui.

Poliisi julkaisi miehen tuntomerkit eilen vihjeiden toivossa. Poliisi tiedotti tänään tutkinnan etenemisestä.

– Tutkinnassa on kuulusteltu miestä, jonka osallisuus tapahtumiin on varmistunut. Poliisi jatkaa edelleen raiskausrikoksen esitutkintaa, mikä saatetaan myöhemmin syyteharkintaan, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi kiittää vihjeistä

Tiedotteessa myös todetaan, ettei poliisi arvioi jutun näyttöä, sillä sen arviointi kuuluu syyttäjälle ja tuomioistuimelle. Poliisi ei myöskään kuvaile yksityiskohtia tai muutoinkaan tiedota tapahtuneesta enempää, erityisesti uhrin suojelemiseksi.

– Nokian poliisi kiittää aiemman tiedotteen johdosta välitettyjä vihjeitä, poliisi päättää tiedotteen.

12:12

Katso myös video: Toteutuuko oikeus raiskauksen uhrin näkökulmasta? Aiheesta keskusteltiin Huomenta Suomessa keväällä 2019. Video ei liity tapaukseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja