Hasista, amfetamiinia, ekstaasia, LSD:tä... Poliisi nappasi Provinssissa 90 huumeita käyttänyttä – joukossa myös kaksi alaikäistä

Pohjanmaan poliisi kirjasi viikonlopun Provinssi-musiikkifestivaalilla lähes sata huumausainerikosta. 94 tapauksesta peräti 90 koski huumausaineen käyttörikosta, loput neljä olivat huumausainerikoksia.

Vain kaksi epäillyistä oli alaikäisiä. Tämä on huomattavasti pienempi määrä kuin viime vuonna, jolloin alaikäisiä huumeita käyttäneitä napattiin kymmenen kappaletta. Muuten tulokset eivät poikenneet merkittävästi aiempien vuosien tuloksista.

Yleisin takavarikoitu aine oli kannabis, jota tavattiin niin kannabiksen kukintona kuin hasiksena. Lisäksi haaviin jäi myös muun muassa amfetamiinia, ekstaasia sekä LSD:tä.

Poliisi teki huumausainevalvontaa torstaista lauantai-iltaan, kulkien niin leirintäalueella, tapahtuma-alueella kuin läheisillä kulkuväylillä ja välittömässä läheisyydessä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja