Mainos

Harvinainen video julki – mitä Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps sanoi joukkueelle MM-finaalin puoliajalla?

7:29

Ranska voitti jalkapallon MM-kultaa kaatamalla Kroatian loppuottelussa 4-2 lukemin. Didier Deschamps piti puoliajalla puheen, jossa varoitteli Kroatian tähtihyökkääjä Mario Mandzukicista. 

Videolla Tulosruudun raportti MM-finaalista.

Deschampsista tuli kolmas henkilö, joka on voittanut MM-kultaa sekä pelaajana että valmentajana. Brittimedia The Sunin julkaisemassa jutussa on video hänen puheesta loppuottelun puoliajalla. 

Päävalmentajan lisäksi Ranskan tähdet Antoine Griezmann, Paul Pogba ja Raphael Varane tsemppaavat ja antavat ohjeita joukkueelle.

– Näittekö? He käyttävät kyynärpäitään ja vartaloitaan. Hänen suuntansa on poispäin maalista, hän ei pysty vahingoittaa meitä. Älkää yrittäkö mennä hänen eteensä, me kontrolloimme häntä, Deschamps sanoi Mandzukicista.

– He yrittävät saada pallon Mandzukicille, hän pelaa palloa päällään, rinnallaan tai jalallaan. Olkaa varovaisia hänen kanssaan. Hän pystyy yhä voittamaan pääpalloja. Pysykää liikkeessä, antakaa hänelle painetta. Miettikää sitä, Deschamps jatkoi.

Kroatian fyysinen peli ja energia kentällä ihastutti monia MM-kisojen aikana. Finaalissa tätä myös nähtiin.

– Älkää tehkö tätä itsellenne vaikeaksi. He tulevat, he ovat aggressiivisia. Olette nähneet sen kaiken energian, jota heillä on annettavana. Pelatkaa yksinkertaisesti. Silloin kun teillä on pallo, ja joku antaa painetta, on aina toinen tulossa. Antakaa se pois niin nopeasti kuin mahdollista, Deschamps totesi. 

– Antakaa pallo Kylianille (Mbappe). Antoine (Griezmann) tule alemmaksi vastahyökkäyksien aikana. Pysyt hyökkääjän kanssa ylhäällä. Tarvitsemme sinut vaihtoehdoksi, Deschamps sanoi. 

Tämän jälkeen Ranskan tähtikolmikko Griezmann, Pogba ja Varane motivoivat joukkuetta toista puoliaikaa varten. 

– Jätkät, rentoutukaa. Vielä on vähän jäljellä, pystymme parantamaan. Rentoutukaa. Itsevarmuutta, itsevarmuutta, Griezmann sanoi.

– Pysykää positiivisina, Pogba huudahti.

Varane alkaa rummuttamaan pukuhuoneen pöytää ja antaa ohjeita omilleen.

– Älkää olko huolissanne liikkumisestanne kentällä. Jätkät, se on teillä sisällä päässä. Pysykää positiivisina, uskokaa siihen. Me voitamme. 45 minuuttia kaasu pohjassa, annetaan mennä, Varane tsemppasi. 

Ranska voitti historiansa toisen MM-kullan. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.