Karu paljastus Kylian Mbappén maskista

Ranskan supertähti Kylian Mbappé on joutunut pelaamaan EM-kisoissa kasvomaski naamallaan murtuneen nenän vuoksi. Hänen joukkuetoverinsa perustelee, miten maski vaikuttaa ranskalaiskapteenin peliesityksiin.

Mbappé, 25, on suoriutunut EM-kisoissa odotettua heikommin. Neljään otteluun on syntynyt vain yksi maali, joka tuli rangaistuspotkusta.

Mbappén pitämän maskin on sanottu vaikuttavan hänen pelaamiseensa. Kolo Muani on puolustanut maajoukkuetoverinsa heikkoa maalivirettä paljastamalla, miten vaikeaksi hän itse koki maskin pitämisen kokeiltuaan Mbappén suojavarustetta.

– (Maski naamalla) ei todellakaan näe mitään. Ei yhtään mitään, Muani kertoi toimittajille Goalin mukaan kokeiltuaan Mbappén maskia.

Muani jatkoi sanomalla, että Mbappén huonosta maalivireestä huolimatta koko Ranskan joukkue odottaa 25-vuotiaan antavan taas parastaan tiistain EM-välieräottelussa Espanjaa vastaan.

– Se on luonnollista hänelle. Hänellä on tämä lahja kantaa joukkuetta. Hän antaa ideoita ja neuvoja pelaajille. Hän on syntynyt tähän. Hän on syntynyt vetämään ryhmää ylöspäin, Muani kehuu.

– Kun näemme, ettei hän tee maaleja, se on meidän tehtävämme auttaa häntä ja työntää häntä ylöspäin. Kilpailu ei ole ohi. Murtunutta nenää lukuun ottamatta hän on fyysisesti kunnossa.

Vuoden 2018 maailmanmestarit, jotka eivät ole tehneet yhtäkään maalia avoimesta pelistä meneillään olevissa EM-kisoissa, kamppailevat Espanjan kanssa finaalipaikasta tiistaina Münchenissä.

Lue myös:

    Uusimmat