Herttuatar Meghanin perhe on ryvettynyt kohuissa – onko kuninkaallinen antanut anteeksi närkästyneille sukulaisilleen?

Herttuatar Meghanin perhedraama ei ota loppuakseen. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa, Archie Harrison Mountbatten-Windsorin 6. toukokuuta. Tuore perhe on opetellut elämään yhdessä poissa julkisuudesta, vaikka Harry on nähty useissa edustustilaisuuksissa viimeisen kuukauden aikana. 

Meghan itse on joutunut kärsimään varsin paljon oman perheensä edesottamuksista. Varsinkin herttuattaren siskopuoli Samantha Markle on arvostellut Meghania sekä Harrya kovasanaisesti ja hanakasti, sekä tämän isä Thomas Markle on muun muassa vuotanut julkisuuteen herttuattaren lähettämän yksityisen kirjeen. 

Herttuattaren sisarukset Samantha sekä Thomas Markle Jr. ovat vedonneet Meghaniin ja todenneet, että tämän tulisi ottaa yhteyttä isäänsä, joka tuntee joutuneensa kaltoin kohdelluksi Meghanin jäädytettyä välinsä tähän. Meghanilla, Samanthalla sekä Thomas Jr:lla on yhteinen isä, mutta eri äidit. 

Toisin kuin Meghanin isä, herttuattaren sisarukset eivät saaneet kutsua kuninkaallisiin häihin, eikä Meghanin isän puolen sukulaisia ole kutsuttu tapaamaan kuukauden ikäistä Archie-vauvaakaan.  Thomas Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille tämän häissä, mutta häiden alla tuli ilmi, että Markle oli tehnyt yhtestyötä paparazzien kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa häihin. Markle perui lopulta tulonsa häihin terveyssyihin vedoten. 

Herttuatar ei ole koskaan kommentoinut perheensä edesottamuksia millään tavalla julkisuudessa. Samantha Markle on kommentoinut pikkusiskopuolensa toimia hyvin kovasanaisesti ja kutsunut tätä muun muassa itsekkääksi sekä sydämettömäksi. 

Monien mielestä Samantha Markle on ylittänyt monet rajat käytöksellään jo kauan sitten. Naisen tiedetään jopa pyrkineen päästä tapaamaan sisartaan tämän kotiin Lontoossa, mutta hänet käännytettiin ovelta palatsin turvamiesten toimesta. On siis todennäköistä, ettei herttuatarkaan ole kiinnostunut sisarusten tulehtuneiden välien korjaamisesta aivan lähiaikoina. 

Thomas Markle puolestaan on ilmaissut varsin äänekkäästi olevansa loukkaantunut siitä, ettei häntä ole kutsuttu tapaamaan Harryn ja Meghanin esikoista. Tämä tuntuisi kuitenkin olevan varsin epätodennäköistä, sillä Meghan oli pyytänyt isäänsä henkilökohtaisesti lopettamaan kohukommenttien antamisen medialle tälle lähettämässään henkilökohtaisessa kirjeessä, jonka sisällön Markle toi itse julkisuuteen. 

Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr. sen sijaan on pitäytynyt julkisuudesta Samantha-siskoonsa ja isäänsä verraten, mutta hänen kerrotaan kirjoittaneen Harrylle kaksi kirjettä kuninkaallisten häiden alla, neuvoen tätä olemaan menemättä naimisiin Meghanin kanssa. Harry ei selkeästi noudattanut miehen ohjetta, jonka tiedetään olevan puolestaan loukkaantunut siitä, ettei saanut itse kutsua häihin.  

Vaikka Meghanin välit isäänsä ja sisaruspuoliinsa ovat melko jäiset, on hän erittäin läheinen äitinsä Doria Raglandin kanssa. Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan Meghan vaikuttaa siltä, että hän on käsitellyt perhedraamansa ja haluavansa keskittyä sen sijaan tuoreeseen äitiyteen. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja