Harryn ja Meghanin häiden dj:nä toiminut Idris Elba paljastaa – tämä yllättävä kappale sai vieraat villiintymään: "Se oli Meghanin valinta"

Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista 8:01
Herttuatar Meghanin kohuhaastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Idris Elban mukaan Harryn ja Meghanin häissä juhlittiin muun muassa amerikkalaisen rapin tahtiin. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan viettävät toukokuussa 5-vuotishääpäiväänsä. Pari sanoi toisilleen "tahdon" hulppeissa kuninkaallisissa häissä 19. toukokuuta vuonna 2018. 

Virallisten osuuksien jälkeen tuore aviopari pääsi vieraineen heittämään vapaalle ja juhlimaan rennommin poissa kameroiden ja parrasvalojen ulottuvilta. DJ:nä Harryn ja Meghanin häävastaanotolla toimi brittinäyttelijä Idris Elba

Näyttelijä paljasti hiljattain isännöidessään BBC:n 1Xtra's Rap Show -ohjelmaa Tiffany Calverin kanssa, että muutaman kappaleen soittaminen sai kuninkaallisen hääväen villiintymään toden teolla. 

Elban mukaan toinen vieraita villinneistä kappaleista oli Whitney Houstonin 1980-luvulta peräisin oleva klassikkohitti I Want To Dance With Somebody. Toinen häähitti oli yllättäen Dr. Dren ja Snoop Doggin ikivihreä ysärihitti Still D.R.E.

– Se oli Meghanin valinta, Elba kertoo soittolistansa rap-hitistä. 

Näyttelijä kertoo Meghanin lähettäneen hänelle oman kappalelistansa ennen hääpäiväänsä. Vuonna 2019 Elba vihjasi, että tuolloin tulevan herttuattaren kappalevalinnan olivat hyvin "länsirannikko-painotteisia". Meghan on kotoisin Yhdysvaltojen Kaliforniasta. Tuolloin Elba ei kuitenkaan suostunut paljastamaan tarkemmin, tarkoittiko hän länsirannikon artisteilla esimerkiksi juuri kalifornialaisia räppäreitä, kuten Dr. Dreta tai Tupac Shakuria

– Kysykää Meghanilta ja Harrylta, Elba oli tuohon aikaan kuitannut. 

Vaikka Elba ei ole juurikaan jakanut yksityiskohtia Harryn ja Meghanin hääpäivästä, on hän kuvaillut sen olleen niin ikään hänellekin ikimuistoinen kokemus. 

– Yritän olla puhumatta siitä liikaa, koska se oli yksityinen päivä, mutta se tulee olemaan yksi elämäni huippuhetkistä, aivan varmasti. 

Häävieraiden joukossa oli kuninkaallisten lisäksi myös liuta muita kansainvälisiä kuuluisuuksia, kuten esimerkiksi Oprah WinfreySerena Williams ja David sekä Victoria Beckham.

– Ne olivat mielettömät tanssibileet, kaikki antoivat mennä ja pitivät hauskaa. Ainoastaan todella hauska ilta, eikä lainkaan tunkkainen, lähteet kertoivat häiden jälkeen. 

Lähteiden mukaan George Clooney jopa hyppäsi baaritiskin taakse tekemään vieraille drinkkejä itse. 

Vuonna 2021 Meghan kertoi Oprah Winfreylle antamassaan haastattelussa, että hän ja Harry olisivat tosiasiassa menneet naimisiin yksityisessä seremoniassa kolme päivää ennen varsinaista vihkimistään.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat