Harry Styles perui Kööpenhaminan keikkansa ostoskeskuksessa tapahtuneen ammuskelun vuoksi

Tämä tiedetään Kööpenhaminen ampumisesta: Kolme kuollut, 22-vuotias epäillyn motiivi ei ole vielä selvillä 2:09
Tämä tiedetään Kööpenhaminen ampumisesta: Kolme kuollut, 22-vuotias epäillyn motiivi ei ole vielä selvillä

Harry Styles ei esiintynyt eilen sunnuntaina Kööpenhaminassa.

Laulaja Harry Styles perui Kööpenhaminan keikkansa paikallisessa ostoskeskuksessa sunnuntaina tapahtuneen ammuskelun vuoksi.

Field's-ostoskeskukseen sijoittunut ampumavälikohtaus vaati kolme kuolonuhria ja useita loukkaantuneita. Neljä loukkaantuneista on kriittisessä tilassa.

Stylesin oli määrä esiintyä ostoskeskuksen läheisyydessä sijaitsevalla Royal Arenalla niin ikään sunnuntaina. Konsertti kuitenkin peruttiin ampumavälikohtaukseen vedoten.

Styles kertoi Twitterissä olevansa järkyttynyt ammuskelun vuoksi.

– Olen hajalla yhdessä Kööpenhaminan ihmisten kanssa. Ihailen tätä kaupunkia. Ihmiset ovat niin lämpimiä ja täynnä rakkautta. Olen järkyttynyt uhrien, heidän perheidensä ja kaikkien loukkaantuneiden puolesta. Olen pahoillani, ettemme voineet olla yhdessä. Pitäkää huolta toisistanne, Stylesin allekirjoittamassa twiitissä lukee.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yksi ihminen on otettu kiinni ampumiseen liittyen. Epäilty ampuja on poliisin mukaan "etnisesti tanskalainen" 22-vuotias. Poliisin mukaan epäillyllä oli hallussaan kivääri ja ammuksia.

Tanskan poliisi sai tapauksesta hälytyksen kello 18.37 Suomen aikaa, ja otti epäillyn kiinni vain hetkeä myöhemmin.

Tanskan poliisi piti tänä aamuna tiedotustilaisuuden, jossa se kertoi, ettei tapauksessa ole havaittu terrorismin merkkejä. Poliisin tämän hetkinen oletus on, että epäilty toimi yksin.

Lähde: CNN

Juttua muokattu 4.7.2022 klo 13:18: Poistettu maininta ensimmäisistä kuulluista laukauksista.

Lue myös:

    Uusimmat