Harry & Meghan -dokumenttiohjaaja syyttää kuninkaallista hovia valehtelusta: "He tekivät niin saadakseen meidät huonoon valoon"

7:10
Prinssi Harry avautui kohuhaastattelussa

Ohjaaja Liz Garbusin mukaan dokumentin työryhmä pyysi kommentteja myös kuninkaalliselta hovilta.

Harryn ja Meghanin Netflix-dokumenttisarjan ohjaaja Liz Garbus väittää, että Buckinghamin palatsi yritti vähätellä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esittämiä syytöksiä hovia kohtaan.

Palatsi väittää, että dokumentin tekijät eivät pyytäneet kuninkaallisilta kommentteja lainkaan dokumenttisarjaa varten. Garbusin mukaan kuninkaalliseen hoviin todellisuudessa otettiin yhteyttä, mutta kommentteja ei herunut. 

– Buckinghamin palatsi sanoi, että emme tavoitelleet heitä kommentoimaan [dokumenttia], vaikka teimme niin. He tekivät niin saattaakseen meidät huonoon valoon ja että he voisivat horjuttaa ohjelman sisältöä, Garbus kertoo Vanity Fairin haastattelussa.

Ohjaaja paljasti myös, että oli hänen ideansa oli hyödyntää dokumenttisarjaa rasisminvastaisen keskustelun ja kolonialismin saattamiseksi suurempaan julkiseen keskusteluun.

Netflixissä julkaistu Harry & Meghan -dokumenttisarja käynnisti julkisen sanasodan siitä, annettiinko kuninkaalliselle perheelle mahdollisuutta vastata asianmukaisesti Sussexien esittämiin väitteisiin.

Lähde: Vanity Fair
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja