Yllätystappio! Valioliigan sarjanousija päätti Tottenhamin komean voittoputken

Tottenhamin viiden ottelun voittoputki Valioliigassa katkesi lauantaina, kun se hävisi Wolverhamptonille 1-3-lukemin.

Tottenham johti ottelua avausjakson jälkeen jo 1-0 Harry Kanen osumalla. Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Wolves sai kuitenkin hienon kirin aikaiseksi.

Willy Boly toi vierailijat tasoihin, kun ottelu oli vanhentunut 72 minuuttia. Reilu kymmenen minuuttia ja Tottenham-vahti Hugo Lloris sai kaivaa jälleen pallon selkänsä takaa, kun Raul Jimenez sijoitti pelivälineen tarkasti verkkoon.

Vain tovi myöhemmin heilahti jälleen. Ottelua oli pelattu 87 minuuttia, kun Helder Costa kruunasi Wolverhamptonin komean vierasvoiton Wembleyn nurmella.

Tappion myötä Tottehamin viiden ottelun voittoputki Valioliigassa katkesi. Tottenham jatkaa Valioliigan toisella sijalla. Kolmantena majaileva Manchester City on pisteen päässä lontoolaisista yksi peli vähemmän pelattuna.