Harry ja Meghan julkaisivat hersyvän päivityksen: Prinssi "viestitteli" supliikisti Jon Bon Jovin kanssa – vihjasi yhteisestä lauluhetkestä

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista

Yksi prinssi Harryn viimeisistä edustustehtävistä ennen vetäytymistään hovista on rockin supertähti Jon Bon Jovin kanssa.

Tällä viikolla uutisoitiin, että Sussexin herttuapari vetäytyy virallisesti Britannian hovista 31. maaliskuuta. Prinssi Harrylla on ennen lopullista "Megxitiä" kuitenkin vielä muutama kuninkaallinen edustustehtävä hoidettavanaan.

Yhteen niistä liittyy myös rockin supertähti Jon Bon Jovi. Kaksikko tapaa Hello Magazinen mukaan perjantaina 28. helmikuuta Lontoossa legendaarisella Abbey Road -studiolla, missä rocktähti valmistelee veteraanien ja loukkaantuneiden varusmiesten Invictus Games -urheilutapahtumaa varten tehtävää erikoissingleään.


Sussexin herttuaparin Instagram-tilillä julkaistiinkin torstaina hersyvä päivitys tätä ennakoiden. Videolla näytetään prinssi Harryn ja Jon Bon Jovin supliikkia viestittelyä – joskaan se ei valitettavasti ole aitoa.

Viesteissään Harry viitaa pariinkin otteeseen Bon Jovi -yhtyeen Livin' on a Prayer -hittikappaleesta tuttuihin pätkiin ja jopa vihjaa aikovansa laulaa tapaamisen yhteydessä.

– Älä luule, että laulan, prinssi kirjoittaa ensin, mutta jatkaa sitten kappaleesta tutulla pätkällä "but I’ll give it a shot".

Harryn ja herttuatar Meghanin viimeisen yhteisen edustustehtävän Britanniassa uskotaan olevan 9. maaliskuuta Kansainyhteisön päivän juhlinnan yhteydessä.

Kuningatar Elisabetin kerrottiin aiemmin helmikuussa ilmaisseen, että pariskunnan olisi syytä olla tuolloin paikalla muun kuninkaallisen perheen kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat