Harri Syrjänen valloittaa jälleen Suomea uudessa ruokaohjelmassa

Saaristoruokaa on 10-osainen kokkaussarja, jossa TV-kokki Harri Syrjänen kiertää Suomen rannikkoseutuja tutustuen paikallisiin herkkuihin. Lähtökohtana toimivat alueen ravintolat ja saariston raaka-aineet.

– Luvassa on matkailua Suomessa, ja tutustutaan lähituottajiin sekä siihen, millaista ravintolagenre saaristossa on, Harri Syrjänen kuvailee uutta ohjelmaa ja lupaa sekä upeita maisemia että herkullisia ruokia.

Sarjassa yhdistyy niin ruoka kuin matkailu. Saaristossa liikutaan veneellä, katsotaan nähtävyyksistä ja merellä on myös keskeinen rooli ohjelman ilmeessä.

Saaristoruokaa-ohjelmassa on mukana lähiruoan tuottajia saaristosta – lampaankasvattajista kalastajiin. Harri tutustuu heidän kotiseutuunsa. Ohjelmassa tutustutaan myös saaristoruoan klassisiin valmistustapoihin: savustetaan kalaa ja leivotaan aitoa saaristolaisleipää. Vahvassa roolissa ohjelmassa ovat myös lähirokaa tarjoavat alueen torit ja kauppahallit.

Saaristo, meri ja vesillä liikkuminen yhdistettynä hyvännäköiseen ruoanlaittoon ja ruokakuvaan luovat puitteet visuaalisesti rikkaalle tv-sarjalle, joka lisäksi esittelee suurimmalle osalle suomalaisista eksoottisen alueen.

Saaristoruokaa MTV3-kanavalla keväällä 2014.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja