Mainos

Härkä pelkää virheitä, Neitsyt ajattelee liikaa – horoskooppimerkkisi paljastaa, mikä sinua stressaa

Thought Catalog -sivusto listasi eri horoskooppimerkkien stressin aiheuttajat.

COLOURBOX17383997

Oinas

Et usko, että maailma voi pyöriä ilman sinua. Olet aina menossa, silloinkin, kun et oikeastaan tunne oloasi omaksi itseksesi. Pidä välillä tauko!

COLOURBOX17384011

Härkä

Pelkäät virheitä ihan liikaa. Stressaat deadlinesta ja siitä, ettet pääse paikalle kokoukseen ajoissa. Pelkäät, että muut suuttuvat, ja ajattelet, ettet ole tarpeeksi hyvä heille.

COLOURBOX17384014_edited-1

Kaksoset

Annat pienten asioiden käydä hermoillesi, ja se stressaa sinua paljon. Saat hermoromahduksen, jos joku kiilaa sinut liikenteessä, tai jos joku ei osaa lausua sanaa ”adrenaliini”.

COLOURBOX17384006

Rapu

Ahdistuksesi räjähtää käsiin aina, kun koet turvattomuuden tunnetta. Jos joudut kävelemään kotiin yöllä yksin, sydämesi hakkaa kurkussasi koko matkan ajan. Et myöskään kestä kritiikkiä kovin hyvin. Muista hengittää ja kertoa suoraan, mitä ajattelet!

COLOURBOX17384018

Leijona

Ahdistut, jos et saa olla tilanteen herrana. Sinun täytyy oppia luottamaan siihen, että asiat hoituvat, vaikket ole ohjaksissa koko ajan.

COLOURBOX17384004

Neitsyt

Ajattelet ihan liikaa. Olet oma pahin vihollisesi ahdistuksen aiheuttamisen suhteen, sillä  ylianalysoit tekemäsi päätökset ja alat sitten stressata niistä. Kirjoita asiat ylös, jotta ne eivät pyöri mielessäsi. Älä oleta pahinta.

COLOURBOX17384003

Vaaka

Reiluus on sinulle tärkeää, joten epäreiluus saa sinut stressaantumaan. Listaat asioiden hyviä ja huonoja puolia kyllästymiseen asti. Hengitä ja reagoi spontaanisti sen sijaan, että kävisit erilaisia skenaarioita mielessäsi tuntikausia.

COLOURBOX17384010

Skorpioni

Stressaannut, jos et saa vietää aikaa rauhassa itseksesi. Kaipaat omaa tilaa ja vihaat sitä, että ihmiset tuppaavat luoksesi silloin, kun vietät aikaa itsesi kanssa.

COLOURBOX17384008

Jousimies

Ahdistut yhteiskunnan vaatimuksista. Et pidä siitä, että sinua käsketään toimimaan, pukeutumaan tai tekemään asiat tietyllä tavalla. Et pidä deadlineista tai ruuhkassa jumittamisesta.

COLOURBOX17384000

Kauris

Olet oman ahdistuksesi aiheuttaja. Painostat itse itseäsi ja pakotat itsesi seuraamaan tarkkoja aikatauluja. Turhaudut, jos et täytä omia vaatimuksiasi.

COLOURBOX17384017

Vesimies

Stressaannut, jos asiat eivät mene sinun tahtosi mukaan. Yrität tehdä montaa asiaa kerralla, ja aikamääreet ahdistavat sinua. Rentoudu hieman! Vaikka asiat eivät aina mene sinun mielesi mukaan, se ei tarkoita, että ne menisivät pieleen.

COLOURBOX17383999

Kalat

Sinua ahdistaa olla esillä. Et pidä puheiden pitämisestä tai suurista väkijoukoista. Muista hengittää!

1:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.