Mainos

Harjavallan koulujen ovet lukittiin verisen 16-vuotiaan naisen takia – "Täällä on jännittynyt tunnelma"

0:58

Poliisi etsii vakavasta väkivaltarikoksesta epäiltyä 16-vuotiasta naista Harjavallassa. Poliisioperaation vuoksi kaupungin koulut ovat lukinneet ovensa. Oppilaat pidetään sisällä turvassa.

Poliisi tiedotti aamulla, että Harjavallan keskustassa etsitään veristä nuorta naista, jota epäillään väkivaltarikoksesta.

Harjavallan keskustan yläkoulun rehtori Sari Lukka kertoo, että poliisi on vakuuttanut, ettei naisesta uskota olevan vaaraa ulkopuolisille. Keskustan kouluissa on päätetty kuitenkin pysytellä lukittujen ovien takana kunnes nainen on löydetty.

– Kaikista kouluista on ovet kiinni. Asiasta on myös tiedotettu Wilmaan ja hätäviestin kautta henkilökunnalle heti aamulla. Eli olemme varovaisia.

Ei paniikkia

Lukka kertoo, että yläkoululla on ollut aamun aikana jännittynyt tunnelma. Paniikkia ei kuitenkaan ole päässyt syntymään.

– Kyllä täällä kaikki ovat kuitenkin sillä tavalla rauhallisia, kun ei ole sellaista vaaraa. Kun on poliisikin vakuuttanut niin.

Lounais-Suomen poliisi on kertonut, että verisen naisen nähneiden tulisi soittaa hätänumeroon 112. Naista ei poliisin mukaan tule yrittää ottaa kiinni.

Tämänhetkisen tiedon mukaan nainen on liikkeellä yksin. Hän on 165-senttinen ja vaaleahiuksinen. Yllään hänellä on mustat trikoot, musta huppari, puolipitkä oliivinvihreä talvitakki sekä sekä selässään reppu. Mahdollisesti naisella on mukanaan myös jokin muu kantamus. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja