Mysteeri Harjavallassa: Paula, 59, ollut kateissa jo lähes kuukauden – poliisi kaipaa edelleen vihjeitä

Harjavaltalainen Paula Leino-Mäkilä, 59, on ollut kateissa lähes kuukauden ajan. Poliisi ilmoitti naisen katoamisesta 9. joulukuuta.

Laajat etsinnät on toistaiseksi lopetettu, kertoo komisario Matti Ala-Haavisto Kokemäen poliisista.

Poliisipartioiden- ja koirien lisäksi etsintöihin on osallistunut Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa. Poliisin mukaan nainen katosi Vinnarin kaupunginosan alueelta.

– Häntä on etsitty Vinnarin alueelta, Harjavallan keskustasta ja Kokemäenjoen alueelta. Etsintäolosuhteet ovat olleet haastavat ankarien kelien vuoksi. Joen vesi on hyvin korkealla ja virtaukset voimakkaat. Isot etsinnät on nyt lopetettu, mutta tietenkin arvioimme tilannetta tarpeen mukaan uudestaan, komisario kertoo.

Vihjeitä kaivataan yhä

Virkavalta tutkii tapausta edelleen kadonneen henkilön etsintänä. Ala-Haaviston mukaan poliisi ei ainakaan toistaiseksi epäile tapauksessa henkirikosta.

Komisarion mukaan poliisilla on tietoa siitä, kenen kanssa Leino-Mäkilä vietti aikaa ennen katoamistaan tai keneen hän on ollut viimeisimpänä yhteydessä. Myös läheisiä on kuultu.

– Toivomme tietenkin, että pääsemme tutkinnassa eteenpäin ja hänet löydettäisiin. Jos henkilö on ollut näin kauan kateissa, hän on saattanut menehtyä, Ala-Haavisto sanoo.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä tapauksesta. Leino-Mäkilällä epäillään olleen katoamishetkellä päällään yöpaita tai t-paita. Hän on noin 160 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan tukevahko.

Hänellä on tummat, olkapäille ulottuvat hiukset. Naisen liikkumistapaa poliisi on kuvaillut "huonokulkuiseksi".

Vihjeet pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai poliisin ilmoitusten vastaanottoon Kokemäelle numeroon 0295 417 675.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja