Härän vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Rakkaus

Rakkauselämäsi on tänä vuonna intohimoisempaa kuin moneen vuoteen. Kiihkeät tunteet voivat kuitenkin ilmetä myös riitelynä. Pienetkin ongelmat voivat kasvaa lumipallon tavoin, ellet tartu niihin heti. Rakkaudessa avainsanoja tänä vuonna ovat hyvä kommunikaatio ja kärsivällisyys. Molempien osapuolien on oltava valmiita puhumaan ja tekemään kompromisseja. Keskustelemalla ongelmat ratkeavat. Ole sinä tarvittaessa se joka joustaa, muuten ongelmat voivat jatkua loputtomiin. Jousta, vaikket olisi edes aloittanut riitaa.

Työ

Muutoksia on luvassa työrintamalla. Ne johtavat parempaan, mutta se ei välttämättä tapahdu helposti ja nopeasti. Kärsivällisyytesi kuitenkin lopulta palkitaan. Vuosi suosii joka tapauksessa uuden työpaikan löytämistä, tai uudenlaista työllistymistä esimerkiksi yrittäjyyden kautta.

Raha-asiat

Vuodesta tulee rahallisesti varsin menestyksekäs. Sinulle tarjoutuu uusia mahdollisuuksia ansaita rahaa. Tarkista rahaan liittyvät suunnitelmasi vähintään kahteen kertaan ennen kuin teet mitään, sillä etenkin vuoden loppupuolella voi raha helposti karata käsistäsi.

Terveys

Vuosi voi olla stressaava, ja energiasi vähissä. Paremmalla ajanhallinnalla selviät kuitenkin vuoden rasituksista ja paineista. Varaa aikaa päivittäiselle liikunnalle, se antaa enemmän energiaa kuin ottaa. Vältä ruokia, joista et saa juuri muuta kuin kaloreita.

Onnenpäivät vuonna 2012

17. tammikuuta, 12. helmikuuta, 4. maaliskuuta, 29. toukokuuta, 10. heinäkuuta, 16. elokuuta, 24. lokakuuta ja 22. joulukuuta

Kuuluisia härkiä

Renée Zellweger 25.4.1969, Penelope Cruz 28.4.1974, David Beckham 2.5.1975, George Clooney 6.5.1961, Vappu Pimiä 16.5.1978, Tori Spelling 16.5.1973, Laura Voutilainen 17.5.1975

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja