Hannes Hyvöseltä hulvaton kirjapaljastus – käräytti Jutta ja Juha Larmin suoraan rysän päältä: "Mitä ihmeen joogaa te siellä harrastitte"

0:35
Ex-kiekkoilija Hannes Hyvösen kirja julkistettiin syyskuun alkupuolella

Entinen jääkiekkoilija Hannes Hyvönen kertoo elämäkerrassaan, kuinka käräytti Jutta ja Juha Larmin tuoreen parisuhteen muille julkkiksille tv-ohjelman kuvauksissa.

Ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen kertoo Marika Lehdon kirjoittamassa elämäkertateoksessaan Häkissä – Hannes Hyvösen tarina (WSOY) paitsi kiekkourastaan ja sen jälkeisestä elämästään, myös tosi-tv-ohjelmista, joissa hän on ollut mukana.

Hyvönen muistelee kirjassaan, kuinka romanssi julkkiskaunotar Martina Aitolehden kanssa syttyi Gladiaattorit-ohjelman yhteydessä, mutta kertoo myös hauskoista hetkistä Tehtävä Lapissa -sarjan kuvauksissa. Häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan alkutalvesta 2017.

– Mietin hetken, mitä tehdä. Julkisuus itsessään ei houkuttele, mutta ymmärrän sen arvon, kertoo Hyvönen, joka kuitenkin tiedosti, että tv-sarjoissa voi solmia hyödyllisiä kontakteja.

Hän kertoo kysyneensä neuvoa Aki Linnanahteelta, joka kannusti Hyvöstä osallistumaan tv-töihin. Näinpä Hyvönen suuntasi Leville Tehtävä Lapissa -kuvauksiin yhdessä seitsemän muun julkkiksen kanssa – heidän joukossaan myös Jutta Gustafsberg.

Hyvönen paljastaakin kirjassaan käräyttäneensä Gustafsbergin kiinnostavassa yhteydessä.

– Reissu on jumalattoman hauska. Saamme mahtavat naurut muun muassa kerran aamupalalla, kun käräytän Jutan ja ohjelman juontajan Juha Rouvisen uunituoreen suhteen, Hyvönen kertoo.

– Juhan huone on huonettani vastapäätä ja Jutta on tietysti yrittänyt hiippailla sinne öisin niin, ettei kukaan kuule. Mutta minäpä kuulin, sillä vatsani oli alkanut kurnia. Mitä ihmeen joogaa te siellä harrastitte, virunuilen seuraavana päivänä kaikkien kilpailijoiden yhteisellä aamupalalla.

Seurauksena Gustafsberg ja Rouvinen joutuivat Hyvösen mukaan tunnustamaan kisailijoille tuoreen parisuhteensa, mutta he eivät ole pahoillaan siitä.

Gustafsberg ja vuonna 2016 Bachelor Suomi -ohjelman myötä suosioon noussut Rouvinen julkistivat kihlauksensa syksyllä 2017. Pari avioitui elokuussa 2018 ja kumpikin vaihtoi avioitumisen jälkeen sukunimekseen Larm.

Hyvönen vahvistaakin teoksessa, että hän todella onnistui tv-ohjelman kuvauksissa luomaan tärkeitä ihmissuhteita ja saamaan näkemystä tulevaisuuttaan ajatellen.

– Meistä tuli Lotan (Hintsa) kanssa sydänystävät. Jutan ansiosta taas innostun pohtimaan personal trainer -opintoja, hän kiittelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja