Hanna Kinnunen palaa Salkkareiden Ismon vaimon rooliin: "Sellainen tuttu Salla siellä pyörii"

3:35

Salkkareista poistunut hahmo Salla palaan tuttuun rooliin ohjelman spin off -sarjassa Pihlajasatu.

Katso video: Hanna Kinnunen palaa tuttuun rooliin!

Kesällä Salkkarit-faneja hemmotellaan kunnolla, kun iso liuta poistuneita hahmoja palaa tuttuihin rooleihin. Kyseessä on uusi kymmenosainen sarja Pihlajasatu.

Spin off -sarja Pihlajakatu on tarina siitä, jos asiat olisivat menneet Salatuissa elämissä toisin kuin runkosarjassa.

Pihlajasadun päärooleissa nähdään nykyisten Pihlajakatulaisten rinnalla sarjasta jo poistuneita suosikkihahmoja, kuten Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula.

Kinnunen näytteli runkosarjassa Ismon vaimoa, joka kuoli, palasi henkiin ja lähti lopulta junalla pois. Näyttelijä kertoi MTV.fille roolistaan sarjassa.

– Salla on vanha tuttu Salla. Hän on räväkkä ja saa paljon aikaa hyvää ja ehkä vähän pahaakin tahtomattaankin. Sellainen tuttu Salla siellä pyörii, Kinnunen kertoo.

​​​​​​​

– Ismo ja Salla ovat naimisissa edelleen. Ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kuitenkin tapahtuukin yllätyksiä ja asiat eivät ole niin ruusuisia, kuin olisi toivonut, näyttelijä paljastaa.

Salatut elämät jää kesätauolle 13.6. alkaen. Tauon aikana faneja hemmotellaan historiallisella tavalla, kun ohjelman ensimmäinen uusi tv-sarja Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30.

Pihlajasadun päärooleissa nähdään nykyisistä Pihlajakadun näyttelijöistä muun muassa Esko Kovero, Sami Uotila, Tommi Taurula, Maija-Liisa Peuhu ja Pete Lattu. Heidän lisäksi paluun tekevät pääsarjasta jo poistuneiden suosikkihahmojen näyttelijät Anu Palevaara, Andrei Sandberg, Venla Saartamo, Hanna Kinnunen ja Sami Sarjula.  

Pihlajasatu starttaa MTV3-kanavalla torstaina 14.6. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja