Hän on uusi Pitääkö olla huolissaan? -vakiopanelisti

Uutena vakiojäsenenä Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmassa huolia pureskelee koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja Pirjo Heikkilä.

Pirjo Heikkilä liittyy Pitääkö olla huolissaan? -paneelishow'n vakiokokoonpanoon suositun ohjelman 12. tuotantokaudella. Ohjelman vakiopanelisteina jatkavat Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö, ja ohjelman kipparina nähdään jatkossakin Jenni Pääskysaari. Kari Hotakainen lähti sarjasta eläkkeelle 134 jakson mittaisen, kunniakkaan Pitääkö olla huolissaan? -uran päätteeksi.

Heikkilälle ohjelma on jo entuudestaan tuttu, sillä hän tuurasi Miika Nousiaista tämän ollessa kirjoitusvapaalla sarjan 8. tuotantokaudella. Miltä tuntuu ottaa Kari Hotakaisen penkki haltuun ja liittyä panelistien joukkoon vakituisena huolieksperttinä?

– Hotakaisen penkki tuntuu lämpimältä istua. Joskus on inhottavaa istua vieraiden ihmisten sohville, kun tietää, että moni kotona istuu niissä alushousuisillaan. Mutta Kari on onneksi sen verran jäykkä ihminen eikä mikään duudsoni, että istun hänen penkilleen luottavaisin mielin, Heikkilä kuvailee tiedotteessa.

– Vahvuuteni uutena panelistina ovat riittävät hemoglobiini-, ferritiini- ja kilpirauhas-arvot. Kaikki viitearvojen sisällä.

Kirjailija Kari Hotakaisen pikkutakki jäädytettiin Pitääkö olla huolissaan? -studion kattoon! Katso tunteellinen video:

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman uusi tuotantokausi uudella kokoonpanolla nähdään MTV:n kanavilla ja alustoilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lue myös:

    Uusimmat