Hän on Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelman voittaja: "Tuntuu hienolta olla viidakon kuningas"

Kyösti Mäkimattila on Olen Julkkis -ohjelman voittaja 0:45
Kyösti Mäkimattila on Olen Julkkis -ohjelman voittaja

Tangolaulaja Kyösti Mäkimattila kruunattiin viidakon kuninkaaksi.

Olen Julkkis…Päästäkää Minut Pois -ohjelman voittaja on selvillä. Ensimmäisen kauden päätösjakso huipentui jännittävään finaaliin, kun tangolaulaja Kyösti Mäkimattila ja artisti Sini Sabotage ottivat toisistaan mittaa kaksintaistelussa.

Finalistien tehtävänä oli kannatella palloa sauvojen välissä heidän seistessa vedessä kelluvien lauttojen päällä. Tehtävä vaatii tarkkaavaisuutta, keskittymistä ja hyvää tasapainoa. Se keneltä putoaa pallo ensin, häviää.

Pitkän kamppailun päätteeksi Sinin pallo lipsuu otteesta.

– Harmittaa se, että se jäi todella pienestä kiinni. En vain saanut rauhoitettua jalkoja, vaikka kuinka yritin. silmissä sumeni ja siinä ei vain ollut mitään tehtävissä. Sabotage kertoo.

Kuukauden reissu viidakossa antoi tähdelle paljon.

– Tämä kokemus on tuonut minulle niin paljon asioita mitä en olisi ikinä uskonut sen olevan edes mahdollista. Ylitin itseni niin monella tapaa. Fobiat ja kaikki pelot oli iskostunut niin syvälle, etten uskonut pääseväni niistä ikinä eroon. Voitin niin monta pelkoa tällä reissulla, sini

Voittajaksi kruunattiin Kyösti.

– On tämä ollut todella erikoinen seikkailu. Kilpailut ja koko oleminen täällä. Ihmiskoe, joka on tehnyt todella hyvää, mies kuvailee.

Kohtaamiset kanssakilpailijoiden kanssa ovat jääneet erityisesti tangotähden sydämeen.

– Merkittävimpiä asioita mitä on kohdannut ovat nämä ihmiset, jotka ovat paljon muutakin kuin telkkarintekijät. Korkeanpaikankammo sai kovan myllyn ja siitä olen hyvilläni. Minua ei ollenkaan pelota niin paljoa korkeat paikat, kun ennen tänne lähtöä.

 Voiton myötä Kyösti sai kilpailussa kerätyn voittopotin lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyskohteelleen, joka on Mielenterveyden keskusliitto. Kyösti yllättää jakson lopuksi vielä katsojat antamalla myös pienen lahjoituksen Sinin valitsemalle eläinsuojelukohteelle.

– Viidakon kuningas on päättänyt lahjoittaa 2000 euroa Toivo RY:lle rescuekoirien elämänlaadun parantamiseksi. Tuntuu hienolta olla viidakon kuningas.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat