"Hän luuli, että aion jättää hänet" – ovatko nämä kaikkien aikojen huonoimmat kosinnat?

Olemme nähneet videoita toinen toistaan romanttisemmista kosinnoista, mutta entäpä täysin pieleen menneet kosinnat?

Suositun Reddit-sivuston käyttäjät kertoivat kokemuksistaan. Pitäisikö tässä itkeä vai nauraa?

1. Hölmöys kostautui

"Kaveri, jonka tunsin (todella typerä kaveri), hankki tyttöystävälleen timanttisormuksen syntymäpäivälahjaksi ilman sen kummempaa viestiä. Tyttöystävä avasi paketin ja "suostui ilomielin kosintaan".

Kaveri meni tytön kanssa naimisiin, kun ei kestänyt kiusallista tilannetta, joka selityksestä olisi seurannut. Suhde ei kestänyt."

2. Huuhtoutui aaltojen mukana

"Mies halusi kosia tyttöystäväänsä Disney Worldissa. Se on hyvin yleinen kosintapaikka, mutta yleensä kosinnat tapahtuvat kuivalla maalla ja henkilökunnan avustamina.

Mutta ei, tämä nero, oikea miesten mies, päätti, että hänen täytyy keksiä jotain omaperäisempää ja päätti kosia vesilaitteessa, juuri ennen suurta pudotusta.

Jaaaa hän pudotti sormuksen."

3. Sydänkohtaus oli lähellä

"Vaimoni sanoo, että kosintani oli traumaattinen kokemus. Hän oli seitsemännellä kuulla raskaana ja me olimme menossa tivoliin. (Miksi en vain kosinut siellä, kuka tietää.)

Sen sijaan kerroin hänelle, että meidän täytyy puhua, sillä en ollut tyytyväinen suhteesemme.

– Minun nähdäkseni tilanteeseen on vain yksi ratkaisu... Menisitkö naimisiin kanssani?

Hän luuli, että aion jättää hänet, ja että hän joutuisi kasvattamaan lapsen yksin. Hän alkoi itkeä ja löi minua, mutta sanoi sitten "kyllä". Olen onnekas mies saatuani vaimoni, mutta toivoisin vain, että olisin kosinut hieman eri tavalla."

4. Suuri huiputus

"Järjestä ilta tyttöystäväsi kanssa hienossa ravintolassa. Kesken aterian teeskentele sairauskohtausta, puraise rikki tekoveripussi ja kaadu lattialle. Viereisessä pöydässä istuva "lääkäri" tai "sairaanhoitaja" työntää sinut selällesi, tarkistaa elintoimintosi ja toteaa, ettei tunne sykettä. Sitten hän repii paitasi auki aloittaakseen elvytyksen. Rinnassasi on teksti "MENISITKÖ KANSSANI NAIMISIIN?".

Vedä esiin sormus ja totea, ettet voi elää ilman rakastasi."

5. Hoikka uuma ennen kaikkea

"Isäni kysyi äidiltäni, kuinka paljon painoa tämä voisi pudottaa ennen syyskuuta.

– Miksi?
– Ajattelin, että voisimme pitää häät silloin.

Isääni ei tunneta tahdikkuudestaan."

6. Raivokas rakkaudentunnustus

"Isäni kosinta oli aika kamala. Hänen oli tarkoitus hakea äiti töistä moottoripyörällään ja hän oli myöhässä. Äiti oli vihainen ja antoi sen näkyä koko matkan ajan.

Kun he saapuivat kotiin, isä kiehui raivosta. Hän iski sormuksen pöytään.

– Haluatko tietää, miksi olin myöhässä? Tässä!"

7. Rakkauden varas

"Kosin vaimoani poliisin avulla. Hänen autonsa pysäytettiin ja hänelle kerrottiin, että häntä epäillään varkaudesta. Hän alkoi hermostua, kun poliisi otti esiin kuvan minusta ja sanoi hänen varastaneen minun sydämeni.

Tässä vaiheessa minä nousin poliisiautosta ja polvistuin. Hän piti kosinnasta."

8. Humalainen virhe

"Kännissä rock-festivaalilla.

Sormus solmittu kahdesta ruohonpalasta.

Hän sanoi "kyllä" ja tajusin tehneeni kamalan virheen."

9. Romantiikkaa sukupuolitaudin siivittämänä

"Eksäni petti minua ja erosimme, mutta hän lupasi parantaa tapansa. Olimme seurustelleet kaksi vuotta ja ystävänpäivä oli ihan nurkan takana. Kieltäydyin harrastamasta seksiä hänen kanssaan, kunnes hän oli käynyt testeissä, mutta en uskonut, että hänellä kuitenkaan olisi mitään tauteja. Olihan hänellä: parantumaton sukupuolitauti.

Poikaystävä tuli käymään ja kertoi, itkin. Sanoin, että jos hän on tartuttanut minut, hän on myös pilannut minut kaikille muille.

– Jos sinulla on sama tauti kuin minulla, haluatko mennä naimisiin kanssani?"

10. Kosinta unohtui jälkeenpäin

"Mieheni kosi, kun harrastimme seksiä pilvipäissämme. Suostuin kosintaan, mutta hän ei muistanut siitä mitään jälkeenpäin.

Menimme kuitenkin naimisiin."

Lue myös:

    Uusimmat