"Niin kliseistä kuin mahdollista" – näin karmeilla tavoilla uskottomuus on selvinnyt kumppanille

Petetyksi tuleminen on loukkaava, kenties nöyryyttäväkin kokemus, mutta entä jos joutuisit istumaan petturin kanssa kymmenen tuntia lentokoneessa tai iloitsemaan hänen kanssaan ystävien häissä?

"Internetin etusivun", Redditin käyttäjät paljastavat kokemuksensa pettämisestä.

1. Niin myötä- kuin vastoinkäymisissä

"Miehen rakastajatar kertoi minulle yhteisen tuttavan häissä hänestä ja miehestäni, mikä oli mukavaa. Pidin pokkani, kunnes lähdimme, sillä en halunnut kummankaan saavan sitä tyydytystä, että käyttäydyn kuin hullu, enkä myöskään halunnut pilata kenenkään suurta päivää."

2. Ei pakoreittiä

"Olimme lentokoneessa, joka oli juuri lähdössä Lontoosta Las Vegasiin. Istuin tyttöystäväni vieressä ja hän halusi näyttää minulle suunnitelmiaan matkaa varten, joten hän otti esiin puhelimensa. Puhelin aukesi suoraan viesteihin, joissa tyttöystäväni oli viestittänyt minullekin tutulle miehelle, miten ikävä hänelle tulee, ja miten hän ei edes haluaisi lähteä koko matkalle. Lentokoneen ovet sulkeutuivat ja edessä oli oikein mukavat 10–11 tuntia."

3. Kuin elokuvista

"Tulin aikaisin töistä kotiin ja kävelin suoraan toiminnan keskelle. Jep, tuo on niin kliseistä kuin mahdollista, mutta minkä sille voi.

Huvittavinta on, että olisin tahtonut avoimen suhteen, mutta mies sanoi, ettei pysty käsittelemään koko ajatusta. Kävikin ilmi, että hän oli vain itsekäs."

4. Sherlock Holmes

"Tulin kotiin tuplavuoron jälkeen ja vessanpöntön istuin oli ylhäällä. Joko vaimoni ei käynyt vessassa 20 tuntiin tai talossani oli ollut vieras mies.

Epäilin, että kyseessä oli vaimon "homo" työkaveri. Tiesin, että kyseisen työkaverin talo oli myynnissä, joten soitin kiinteistönvälittäjälle ja pyysin saada nähdä talon. Tunnistin heti tuulikaapissa yhden vaimoni takeista. Jatkoin olohuoneeseen, jonka takanreunuksella oli valokuva hepusta ja vaimostani.

Erosimme pian tämän jälkeen. Vaimoni meni työkaverinsa kanssa naimisiin ja petti myös häntä... Nyt hekin ovat eronneet. En voi sanoa tunteneeni myötätuntoa."

5. Sovelluksen ansiota

"Oli vaimoni työpaikan pikkujouluilta. Minun piti jäädä kotiin vahtimaan 5-vuotiasta poikaamme. Ajattelin, että vaimoni kävisi juhlissa ja tulisi sitten aikaisin kotiin. Kävikin ilmi, että hän suunnitteli yöpyvänsä hotellissa, jotta hän voisi juoda eikä hänen tarvitsisi huolehtia ajamisesta.

Heräsin kolmen aikaan ja tunsin, että jotain on vialla. Siispä tarkistin tapojeni vastaisesti Find My iPhone -sovelluksesta, missä vaimoni on. Hän oli pomonsa kanssa tämän asunnolla. En ollut iloinen."

6. Geenit eivät valehtele

"Tiedän, että tämä on klisee, mutta tulin kotiin 12 kuukauden työkomennukselta ja vaimoni synnytti tummaihoisen lapsen, vaikka olemme molemmat valkoisia. Kaiken huippu oli, kun hän selitti, että hänellä on tummaihoisia sukulaisia (joita en ollut koskaan tavannut), joten ehkä sillä oli jotain vaikutusta asiaan, joopa joo. Oli miten oli, raskausaika ei kestä kahtatoista kuukautta. Tulin niin vihaiseksi."

7. Hygieniassa toivomisen varaa

"Joka ilta töiden jälkeen tyynyssäni oli spermatahra. Vaimoni väitti, että kuolaan unissani, mikä selittää tahran.

Mies käytti myös välillä kylpypyyhettäni rakkauslastinsa siistimiseen."

8. Pieni maailma

"Parhaalla ystävälläni oli uusi kämppäkaveri, jonka kanssa he järjestivät illalliskutsut. Sanoin ystävälleni, että tiedän, että hän ei pidä *keksi tähän joku harvinainen nimi*:stä, mutta tapailen häntä edelleen. Uusi kämppäkaveri toisti miehen nimen ja kysyi, missä hän asuu. "Olen harrastanut seksiä hänen kanssaan toukokuusta lähtien!" hän huudahti vastauksen kuultuaan.

Sitten hän soitti miehelle kaiuttimen kautta, kun minä olin hiljaa taustalla. Sitten minä soitin miehelle kaiuttimen kautta, kun hän oli hiljaa taustalla. Voi pojat, miten hyvältä tuntui narauttaa hänet! Hän oli myös maannut eksänsä ja kuka tietää, kenen kanssa.

Pahinta oli, että menetin hänelle neitsyyteni. Sellaista on elämä."

9. Isyystesti

"Sain sen selville Facebookissa muutama kuukausi sen jälkeen, kun erosimme. Olen vielä Facebook-kavereita joidenkin hänen sukulaistensa kanssa, joten näin joitain kuvia, joihin hänet oli merkitty. Kuvissa mies piteli vastasyntynyttä vauvaa käsivarsillaan – reilusti alle yhdeksän kuukautta sen jälkeen, kun erosimme."

10. Aloittelijan virhe

"Sulhasellani oli sekä MacBook että iPhone. Jos tiedät mitään iMessagesta, tiedät, että hän voi siis lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä läppäriltään. Käytin hänen luvallaan hänen tietokonettaan läksyjen tekemiseen hänen ollessaan töissä. Hän sai tekstiviestin eksältään, jonka kanssa hän on edelleen säännöllisesti tekemisissä. Ystävyys tuntui minusta epämukavalta, koska sulhaseni haikaili edelleen nyt jo naimisissa olevan eksänsä perään. Päätin kuitenkin luottaa sulhaseeni.

Näytön kulmaan ilmestynyt tekstiviesti vaikutti minusta oudolta, sillä siinä luki jotain sellaista kuin: "Tekstasin vain sanoakseni, että rakastan sinua." Niinpä klikkasin viestin auki.

Löysin tuntikaupalla sekstausviestejä. Tuntikaupalla. Sulhaseni oli jopa lähettänyt seksiviestejä samana aamuna, kun nukuin hänen vieressään. Sitten me halailimme ja suutelimme hyvästiksi hänen lähtiessään töihin. En jäänyt kotiin odottamaan hänen paluutaan."

Lue myös:

    Uusimmat