Hämmentävä autonpesu tallentui videolle – kuvaaja kertoo, mitä tapahtui

Video australialaisnaisen autonpesusta on noussut hitiksi sosiaalisessa mediassa.

Viime lauantaina australialainen Sam Bajram latasi Facebookiin Perthissä sijaitsevassa itsepesulassa kuvaamansa videon. Hän kertoo WA Today -julkaisulle odottaneensa autopesulassa vuoroaan, kun hän huomasi naisen pesevän autoaan varsin erikoisella tavalla.

Bajram kaivoi puhelimensa esiin, kun nainen jostain syystä päätti hangata autoaan saippuaisella harjalla – myös sisäpuolelta.


Bajram latasi videon Facebookiin kavereidensa iloksi, eikä hän osannut aavistaa, kuinka nopeasti se leviäisi. Maanantaihin mennessä videota oli katsottu lähes kaksi miljoonaa kertaa ja sen oli jakanut eteenpäin lähes 12 000 ihmistä.

– Ensin minusta tuntui pahalta kuvata häntä, mutta sitten ajattelin, että hän saisi oppia kovimman kautta, Bajram sanoo.

Yhteydenottoja ympäri maailmaa

Bajram kertoo saaneensa viestejä videon nähneiltä tuntemattomilta ihmisiltä, joilla oli hillittömiä salaliittoteorioita.

– Joku sanoi, että ehkä hän oli tappanut jonkun ja halusi vain hankkiutua eroon todisteista, Bajram naureskeli WA Todayn haastattelussa.

Bajram kertoo laittaneensa videon Facebookiin vai naurattaakseen kavereitaan ja serkkujaan.

– Olen järkyttynyt ja yllättynyt, että videosta tuli näin suuri hitti. Jos olisin tiennyt sen, olisin laittanut videon YouTubeen ja tienannut hieman rahaa.

Bajramin Facebook-profiilista käy ilmi, että kyseinen nainen loppujen lopuksi pyyhki autonsa kankaalla ja ajoi pois. 

Lähde: WA Today ja Sam Bajramin Facebook-profiili

--

Näitkö jo tämän videon Eternal Erection -bändin keikkabussista?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja