Hamiltonilta vahva viesti Mercedekselle: "Bottas ansaitsee paikkansa enemmän kuin koskaan"

Murheen murtamaa tallikaveriaan Valtteri Bottasta lohduttamaan rientänyt Lewis Hamilton on vakuuttunut, että Mercedeksen täytyy tehdä jatkosopimus suomalaiskuskinsa kanssa.

Hamilton sai sunnuntain Azerbaidzhanin GP:stä lahjavoiton, kun kärkipaikan häneltä ja Ferrarin Sebastian Vetteliltä ryöstäneen Bottaksen takarengas puhkesi vain kaksi kierrosta ennen maalia irtoromun takia.

Brittikuski kertoi myöhästyneensä kisan jälkeisestä palkintojenjaosta, koska halusi käydä tsemppaamassa tallikaveriaan. Hamiltonilla ei ole vielä itselläänkään jatkosopimusta allekirjoitettuna Mercedeksen kanssa, mutta hänen mukaansa Bottaksen esitys Bakussa olisi nyt hyvä palkita jatkolla.

– Hän oli ajanut siihen asti mahtavan kisan, ja mielestäni hän ajoi poikkeuksellisen hyvin, kuten viime kisassakin.

– Minusta hän ansaitsisi nyt enemmän kuin koskaan paikkansa täällä, ja tiimin pitäisi mielestäni olla erittäin onnellisia hänestä, Hamilton kommentoi Sky Sportsille.

Bottaksen tukeminen oli Hamiltonille ykkösasia autosta nousemisen jälkeen.

– Tiedän, kuinka vaikeaa se on, kun on tuollaisia päiviä, että luulee voittavansa, mutta se otetaankin sinulta pois. Ajattelin ihan vain kunnioituksen takia mennä piristämään häntä vähän, Hamilton kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat