Hamiltonilta kovaa uhoa: “Se järkyttäisi punaista tallia”

Mercedes-tallin hallitseva F1-sarjan maailmanmestari Lewis Hamilton haluaa tehdä saksalaistallista formulasarjan suurimman menestystarinan.

MAINOS

Azerbaidzhanin F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 10.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Azerbaidzhanin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Hamiltonin jatkosopimusta Mercedeksellä ensi kaudelle ei ole vielä vahvistettu, mutta nelinkertaisen maailmanmestarin puheet antavat vahvan viitteen hänen jatkosuunnitelmistaan.

- Toiveeni on, että tulevaisuudessa jatkamme yhdessä kasvamista ja teemme loistavia suorituksia. Haluan viedä tämän tallin pidemmälle kuin missä se on koskaan ollut, Hamilton kertoi Mercedeksen kotisivuilla.

- Haluan olla osa tätä matkaa, missä Mercedes on kaikkein menestynein F1-talli historiassa. Haluan viedä sen niin pitkälle kuin kuljettajan uran aikana on mahdollista, jotta muilta vie kauan, kauan aikaa ottaa se kiinni. Se järkyttäisi punaisia autoja ja punaista tallia, joten se on tavoitteeni, Hamilton lisäsi.

Ennakkosuosikin viittaa kauden alla kantaneen Hamiltonin uran viidennen maailmanmestaruuden metsästys on alkanut hieman kangerrellen. Brittikuski tavoittelee yhä avausvoittoaan ja on mestaruustaistelussa yhdeksän pistettä jäljessä kärkipaikkaa pitävästä Ferrarin Sebastian Vettelistä.

Lue myös:

    Uusimmat