Mersu-pomo: Viime kauden mestaruustaistelu pientä tämän rinnalla

Formulakauden mestaruustaistelu Mercedeksen ja Ferrarin välillä on intensiteetilään noussut uudelle tasolle viime kauteen verrattuna, katsoo saksalaistallin urheilujohtaja Toto Wolff.

Video: Pitstop-ohjelmassa käsiteltiin Kiinan GP:n puheenaiheet.

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas hakevat vielä kauden avausvoittoaan, kun taas mestaruusjahtia johtava Ferrarin Sebastian Vettel on noussut kahdesti palkintopallin korkeimmalle korokkeelle.

MAINOS

Azerbaidzhanin F1-viikonloppu
C Morella!

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 10.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Azerbaidzhanin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Mercedes pitää vielä hallussaan valmistajien sarjan kärkitilaa, mutta vain piste erottaa sen takana vaanivasta Ferrarista. Wolff katsookin viime kauden mestaruustaistelun kalpenevan edessä häämöttävän mittelön rinnalla.

– Viime kaudella kävimme kovan taistelun Ferrarin kanssa. Siitä huolimatta se ei ole mitään verrattuna tämän kauden intensiteettiin. Red Bull ja Ferrari tekevät kumpikin kaikkensa voittaakseen meidät. Heidän autonsa, tallinsa ja kuljettajansa – ne kaikki toimivat huipputasolla ja laittavat meille paineita jatkossakin, Wolff kommentoi.

– Kaikki eivät pidä tällaisesta haasteesta, mutta me rakastamme sitä. Kaikki tallimme työntekijät tulivat mukaan lajiin juuri tällaisten hetkien takia, Wolff lisäsi.

Tulevana viikonloppuna ajettava Azerbaidzhanin kisa tarjoaa viime kauden tapaan taas tukun yllätyksiä, Wolff ennakoi.

– Kisa ajetaan nyt ensimmäisen kerran huhtikuussa, jolloin olosuhteet ovat aivan erilaiset verrattuna edellisvuosiin, kun olimme siellä kesäkuussa. Viime vuonna kisa järjesti palkintopallin sellaiseksi, mitä kukaan ei osannut odottaa. Katuratojen tapaan voimme jälleen odottaa odottamatonta, Wolff sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat