Hamiltonilta itsevarmaa omakehua – piti selvänä että on muita parempi

Lewis Hamilton otti kaiken ilon irti Singaporen GP:n voitostaan. Hän oli varma voitostaan, kun sade pyyhki rata-aluetta tunteja ennen kisan alkua.

Eilisen aika-ajon jälkeen Hamilton oli myrtynyt ja sanoi, että tarvitsee voittoon ihmeen. Päivällä toivo heräsi.

– Sade oli alkusysäys ihmeelle. Kun se tuli, ajattelin, että peli on käynnissä. Olin kuolemanvarma, että voimme rajoittaa tappioita loistavasti, mutta jopa voittaa, Hamilton hehkutti.

Hamilton ohitti Daniel Ricciardon lähdössä, minkä lisäksi Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen ja Max Verstappen putosivat avausmutkan rytinässä pois taistelusta. Kisaa oli käyty muutama mutka, kun Hamilton oli kärjessä. Hän on varma, että olisi silti voittanut, vaikka alussa ei olisi rytissyt. Kisan alun sade piti radan märkänä ja arvaamattomana pitkään.

– Olin mielessäni varma, että ohitan kaikki. Nämä ovat minun olosuhteeni. Kukaan ei ole ajanut täällä koskaan sateessa, tunsin, että jos meistä kaikista joku... jos on jotain, missä minun kykyni pääsevät loistamaan, niin tänään; kisan alkuaskelilla uudella märällä radalla, Hamilton kehui itseään.

– Muutama (kuljettaja) katosi kisasta, en voi valittaa siitä, mutta pysyin kaikesta siitä erossa. Sitten oli Red Bull (Ricciardo), joka on ollut nopeampi koko viikonlopun, mutta hänellä ei ollut mitään jakoa minua vastaan. Kun oli tällaiset olosuhteet, minulla oli todella paljon vauhtia, Hamilton hehkutti.

Hän repäisi MM-johtonsa 28 pisteeseen. Jäljellä on vielä kuusi kisaa, joten Vettelillä on aikaa iskeä takaisin, mutta ero voi olla jopa ratkaiseva.

– Aika kertoo sen. Tämä on todella positiivinen päivä. En ajatellut, että täältä tulisi näin hyvä tulos, Hamilton myönsi.



Lue myös:

    Uusimmat