Hämeen poliisilla yli 700 tehtävää kahden vuorokauden aikana – lämmin keli sai kansan liikkeelle: "Meno oli sen mukaista"

Kesäinen viikonloppu on työllistänyt Hämeen poliisia paljon. Tapahtumiin on mahtunut rattijuopumuksia ja häiriköintiä, eikä väkivallalta ole säästytty. 

Hämeen poliisi kertoi eilen, että tehtäviä oli ollut kuluneen vuorokauden aikana yhteensä 343, joista yövuoron aikana hoidettiin 180 tehtävää. Tänään Hämeen poliisi ilmoittaa tiedotteessaan, että tehtäviä oli kuluneen vuorokauden aikana yli 400, joista yövuoron partiot hoitivat 253.

Poliisin tiedotteen mukaan "lämmin keli oli saanut kansan liikkeelle ja meno oli sen mukaista". 

Moni poliisin tiedotteessaan ilmoittamista tehtävistä oli Lahdessa.

Juopunut kuusikymppinen nainen törttöili autolla Hämeenlinnassa

Hätäkeskus ilmoitti lauantaina kello 16 jälkeen Hämeenlinnan Hattulassa poukkoilleesta henkilöautosta, joka oli ajanut risteyksessä valotolppaan ja melkein peruuttanut toista autoa päin. 

Toisen ilmoituksen mukaan sama auto oli törmännyt Radanvarsitien ja Marttilantien risteyksessä liikennemerkkeihin.

Poliisin partio sai autosta havainnon Tiiriössä. Kun auto kääntyi risteyksestä, se törmäsi liikennemerkkiin ja oli peruuttaa poliisiauton keulaan.

Auton kuljettajaksi osoittautui vahvasti päihtynyt kuusikymppinen nainen, joka puhalsi seulonta-alkometriin 1,36 mg/l tuloksen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeenlinnassa oli poliisin mukaan myös muita muun muassa rattijuopumukseen syyllistyneitä henkilöitä.

Lahden pahoinpitelyn toinen osapuoli joutui sairaalaan

Lahdessa on sattunut kuluneen vuorokauden aikana pahoinpitelyjä, rattijuopumuksia ja huumausaineen käyttörikoksia.

Pahoinpitely tapahtui puolenpäivän aikoihin Lahden Aleksanterinkadulla tavaratalon edessä. Kyseessä oli kahden nelikymppisen miehen välinen yhteenotto.

Toinen miehistä kaatui iskujen seurauksena maahan ja hänet vietiin sairaalaan. Toinen selvisi ”verisillä kasvoilla”.

Molempia epäillään pahoinpitelystä.

Heinolassa kaatui vene, kuljettaja puhalsi vesiliikennejuopumuksen ylittävän tuloksen

Lauantaina kello 14 aikoihin hätäkeskus sai ilmoituksen, Heinolan Jyrängönvirrassa oli kaatunut vene. Veneen kyydissä oli useampi henkilö.

Venettä kuljettanut 35-vuotias mies puhalsi vesiliikennejuopumuksen ylittävän tuloksen 0,47 mg/l. Kaikki veneessä olleet viisi henkilöä pääsivät rantaan toisen veneen auttamana.

Poliisi tutkii tapahtunutta vesiliikennejuopumuksena.

Lue myös:

    Uusimmat