Hämähäkkimies osallistui 5-vuotiaan pojan hautajaisiin – supersankarin naamion taustalla koskettava syy

Traagisesti kuolleelle pikkupojalle järjestettiin hautajaiset, jotka tekivät hänet taatusti onnelliseksi taivaassa. 

Huhtikuun alussa teksasilainen äiti soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti viisivuotiaan poikansa Joshuan kadonneeksi. Hätääntynyt äiti ei etsinnöistä huolimatta ollut löytänyt poikaansa mistään, joten hän päätti hälyttää apua. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin konstaapeli Damon Cole saapui paikalle ja kohtasi järkyttävän tragedian.

Konstaapeli löysi pojan hukkuneena perheen takapihan uima-altaasta. Konstaapeli veti pojan välittömästi ylös vedestä ja teki kaikkensa pelastaakseen pojan elämän. Poika oli kuitenkin ehtinyt olla vedessä liian kauan, eikä mitään ollut enää tehtävissä.

Puku ei tee kenestäkään supersankaria

Traagiseen tilanteeseen joutunut konstaapeli Cole kiinnitti tapahtuneen jälkeen huomiota pojan vaatteisiin. Pojalla oli päällään Hämähäkkimies-paita sekä lenkkarit, ja äiti kertoikin kyseisen supersankarin olleen pojan suuri idoli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Konstaapelin kanssa keskusteltuaan perhe päätti järjestää pojalle hautajaiset, jotka tekisivät hänet taatusti onnelliseksi taivaassa. Hautajaisten teemaksi valikoitui pojan lempisupersankari, ja konstaapeli päätti kunnioittaa pojan muistoa aivan erityisellä tavalla. Hän saapui hautajaisiin Hämähäkkimies-puvussa ja seisoi pojan arkun vierellä koko seremonian ajan.

– Olisin antanut elämäni hänen puolestaan. Tekisin mitä tahansa kunnioittaakseni hänen muistoaan, Cole kertoo.

Konstaapelin teko osoitti hyvin myös sen, että ainoastaan puku ei tee kenestäkään sankaria, vaan kaikki lähtee sydämestä. Erityinen seremonia auttoi kaikkia paikalla olijoita löytämään rauhan kaamean tapauksen jälkeen.

Lähde: Wimp

Lue myös:

    Uusimmat